Dubla crimă din Oneşti, dezvăluiri cutremurătoare făcute de un martor. „Soţia criminalului vorbea cu el la telefon. Îi spunea «nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont»”

1 lună in urmă 1

Noi dezvăluiri după dubla crimă din Oneşti. Un martor, care este un coleg al victimelor ţinute ostatice şi apoi ucise, a făcut declaraţii halucinante despre oroare.

„Da, eu am fost acolo, la 16 şi ceva. La 17 s-a întâmplat tragedia. I-am văzut la balcon pe cei doi ostatici. Unul era în poziţia bisericii, cu mâinile la spate, celălalt în partea opusă. Am văzut cum s-a dus înspre el domnul ăsta, Moroşan. I-a dat un cuţit, a căzut jos. Posibil, a fugit după celălalt, după Dan şi după aia s-a ridicat şi a zis ceva la geam, că îi omoară, sau ceva în genul ăsta. La 17 l-a înjunghiat, sau 17:01. La 17:20 am văzut targa cum iese. Soţia lui a fost acolo permanent, de la 16 şi ceva şi îl informa ce se întâmplă jos. Doamna se plimba printre poliţişti. Vorbea cu el la telefon şi îi spunea nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont”, a spus un martor, la Antena 3.

Citeşte şi: Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Criminalul, ajutat de soţie să-i lege?

Cei doi bărbaţi au murit în chinuri din cauza şocului hemoragic, fiind înjunghiaţi de mai multe ori în zona cavităţii toracice, conform autopsiei.

Cuţitul folosit de Gheorghe Moroşan, principalul suspect în cazul dublei crime din Oneşti, a fost extrem de ascuţit, având o lamă de 40 de centimetri lungime.

Din primele informaţii, una dintre victime a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă, notează sursa citată. De altfel, există şi informaţii în acest sens în raportatele Poliţiei.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, scandalizat de dubla crimă de la Oneşti. „E regretabil ce s-a întâmplat. Ar fi trebuit ca aceste măsuri să fie luate imediat”

Foştii vecini ai lui Gheorghe Moroşan au fost cei care au filmat întreaga acţiune care s-a desfăşurat în balconul în care au fost comise crimele.

Acum, anchetatorii fac percheziţii în apartlamentul în care a avut loc dubla crimă de la Oneşti. Este vorba despre apartamentul în care se află soţia criminalului şi unde locuiau vecinii care i-au spus lui Gheorghe Moroşan, că cei doi muncitori se află în apartamentul pierdut de acesta în instanţă.

Citeşte şi: Ministrul de Interne, anunţ după crima oribilă de la Oneşti: Şefii poliţiei Oneşti au fost schimbaţi

Ministrul de Interne a anunţat că şefii poliţiei Oneşti au fost schimbaţi din funcţie. De altfel, Lucian Bode a prezentat miercuri concluziile preliminare dupa intervenția ratată a polițiștilor la dubla crimă care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

„Tema declaraţiei de presă o reprezintă concluziile preliminare de la Oneşti precum şi măsurile dispuse până în prezent. Vreau să spun condoleanţe familiilor persoanelor decedate. Pentru mine, cel mai greu de acceptat e că în urma unei intervenţii nu am reuşit să salvăm vieţile persoanelor. Vin azi în faţa dumneavoastră cu rezultatul concluziilor.Mă axez pe trei paliere esenţiale din cuprinsul raportului preliminar.”, a zis Lucian Bode.

Citeşte şi: Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Criminalul, ajutat de soţie să-i lege?

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al apartamentului în care aceştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă