Dubla crimă de la Iași. Avocata suspectului marocan, ipoteză șocantă privind arma folosită de ucigaș: „Nu e cuțit cu ce s-a dat!”

2 săptămâni in urmă 14

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 08:34

301 citiri

 „Nu e cuțit cu ce s-a dat!”

Noile ipoteze privind moartea cuplului de studenți într-o vila din Iași au fost furnizate de avocata suspectului marocan arestat la Roma. Raluca Andrei a declarat că „nu e o manieră tipică pentru o persoană care nu a mai ucis pe nimeni!”.

Avocata spune că cele două victime din vila de pe Moara de Vânt nu ar fi fost înjunghiate cu un cuțit.

Mai mult, persoana sau persoanele care au comis crimele par că știau foarte bine ce fac: „Nu e cuțit cu ce s-a dat!”

Ea susține în continuare că studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi este nevinovat. În plus, aceasta a afirmat că, în opinia ei, în spatele crimelor au stat niște motivații puternice.

„În zona complexului rezidențial (de pe Moara de Vânt – n.r.) există camere de supraveghere. Cu siguranță pe acele camere se văd persoanele care au trecut pe acolo și pe care vecinii le descriu, dar și cu ce haine era îmbrăcat clientul meu. Se va vedea foarte clar cu ce haine a mers prin oraș, pe unde a fost. Au fost audiați toți vecinii, au fost audiați colegii și apropiații, au fost audiați prietenii lui Youssef, au fost audiate rudele fetei. E vorba despre aproximativ 20-30 de persoane. Au fost audiați și șoferi de taxi, toate persoanele care ar fi putut să aibă vreo tangență cu persoanele respective. De altfel, declarațiile date de doi vecini sunt foarte importante și relevante pentru situația noastră.

Trebuie să așteptăm probele ADN, care cred eu că vor lămuri cauza. Nu pot eu să îi învăț pe anchetatori cum să-și facă treaba, numai că ei ar trebui să caute în istoricul victimei și ar trebui să caute arma crimei, pentru că este o chestie total atipică: și zonele în care s-a lovit! Păi, un om de-al nostru ia un cuțit și îi dă în gât, în burtă, în pneumo-torax. Aia este o chestie atipică și nu e cuțit cu ce s-a dat! Sunt leziuni în zona cervicală, preponderent, și-n zona mâinilor. Ok, te-ai apărat, dar a fost o manieră atipică de a ucide. Nu e o manieră tipică pentru o persoană care nu a mai ucis pe nimeni! Persoanele care au comis faptele au în spate niște motivații foarte puternice și ar trebui să se caute în istoricul victimei”, a spus avocata Raluca Andrei pentru Bună Ziua Iași.

Citeste si:

 suspectul marocan așteaptă în arest rezultatele testelor ADN care i-ar dovedi nevinovăția. Arma crimei, de negăsit

Procurorii şi criminaliştii care anchetează uciderea celor doi studenți de la Iași aşteaptă rezultatele analizelor ADN făcute la Bucureşti pentru a vedea dacă urmele de pe mai multe...

Marocanul suspect în cazul dublei crime de la Iași, adus în țară de mascați la 8 zile de la asasinat VIDEO

O escortă a Poliției Române a preluat din Italia și a adus în țară pe bărbatul de 20 de ani, suspect în cazul dublei crime petrecute la Iași. ”La data de 14 decembrie 2021, în...

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă