”Du-te acasă, Șumudică!”. Cum a răspuns antrenorul român după doar un minut și de la ce a plecat totul

1 săptămână in urmă 18

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Marți seară, un cont de Twitter din Turcia, De Marke Sports, foarte popular, cu peste un milion de urmăritori, a preluat o postare a antrenorului, în care explica faptul că nu le poate răspunde tuturor suporterilor care îi scriu, pentru că trebuie să se concentreze pe munca de antrenor la Malatyaspor.

”Du-te acasă, Șumudică!”. Cum a răspuns antrenorul român

Marius Șumudică a reacționat și i-a cerut celui care administrează contul De Marke Sports să-l eticheteze în postare, pentru a-i crește pagina.

Băieți, îmi place foarte mult contul vostru. Aveți un milion de urmăritori, eu am doar două mii. Puteți să-mi etichetați contul când îmi folosiți postările? Haha! Mulțumesc!”, a scris Marius Șumudică.

Un alt utilizator de Twitter, probabil fan Beșiktaș având în vedere poza profilului, nu a ”gustat” gluma antrenorului și i-a scris: ”Du-te acasă, Șumudică!”.

Mesajul nu a rămas fără replică din partea lui Marius Șumudică, cel care a răspuns după doar un minut: ”Sunt acasă, în Malatya”.

Yeni Malatyaspor, ultima clasată în Turcia

Echipa lui Marius Șumudică este fără victorie în prima ligă din Turcia din 22 octombrie, când a învins-o pe Altay cu 2-1. De atunci, Yeni Malatyaspor a înregistrat de șapte înfrângeri și trei remize.

Cu 15 puncte acumulate în 20 de runde, Yeni Malatyaspor este pe locul 20 în Turcia, la trei puncte în spatele lui Goztepe, formația de pe 16, ultima poziție care asigură menținerea în prima ligă.

Etichete: marius sumudica

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă