Drumeţii în natură sau plimbări cu telegondola. Mulţi turişti aleg muntele ca destinaţie favorită de vacanţă

1 lună in urmă 28

De Claudiu Loghin.
Publicat: 04.09.2021, 08:16.
Actualizat: 04.09.2021, 08:17

Chiar dacă a venit toamna, pentru unii vacanţa abia începe. Şi cum afară este ceva mai răcoare, mulţi turişti au ales în această perioadă muntele ca destinaţie favorită. Pe lângă peisajele superbe pe care le puteţi admira în timp ce faceţi drumeţii pe jos sau cu ATV-ul, vă puteţi plimba cu telegondola sau puteţi încerca parcurile de aventură. Se anunţă un weekend plin de oferte.

Toamna a adus turiştii la munte. În staţiuni e plin de oameni care se aventurează în munţi sau în parcurile de aventură. Pentru cei care nu vor sa aibă parte de adrenalină, dar vor să admire priveliştea de la înălţime, plimbările cu telegondola sunt cea mai bună variantă.

''Doar drumeţie, plimbare şi vreau să văd ce s-a mai construit. Îmi place, e frumos.''

''Vremea e foarte plăcută, peisajul este superb, chiar recomand, mai ales pentru luna septembrie mi se pare un moment perfect pentru a veni la munte.''

''Vremea a fost foarte frumoasă şi plăcută deocamdaă, a fost bine. Plimbări cu telegondola, cumpărturi de amintiri, se poate sta la o terasa.''

Turiştii se pot bucura de mai multe pachete speciale pentru relaxare

Hotelurile sunt ocupate aproape în totalitate. Turiştii sunt aşteptaţi şi cu servicii speciale, cum ar fi relaxare în saloanele SPA sau aventură cu ATV-urile.

Mariana Tiu, reprezentant hotel: În acest moment este 90% gradul de ocupare şi ne aşteptăm să fie sută la sută în weekend. Cazare cu mic dejun pentru doi adulţi pornesc de la 55 de euro pe noapte, cel mai mic tarif.
Reporter: Ce pot face oamneii care vin la dumneavoastră în weekend?
Mariana Tiu, reprezentant hotel: Să meargă la piscină, la SPA-ul nostru, care este foarte frumos, avem pachete cu dempensiune, avem pachet romance cu masaj , cu aranjament festiv în cameră, cu şampanie.

Laura Ursu, manager hotel: Camerele sunt în medie de 89 -99 de euro pe noapte cazare cu mic dejun şi acces la centrul nostru SPA.

Dacă ajungeți la Brașov, nu ratați nici surprizele pregătite cu ocazia Forumului Orașelor Verzi. Vorbim despre proiecții de film pe teme montane, dar și de activități de echipă, în aer liber.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă