Drum liber spre Barcelona » Xavi s-a despărțit de Al Sadd și urmează să semneze cu catalanii

3 săptămâni in urmă 11

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021, 12:59 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 13:18

Al Sadd a anunțat oficial despărțirea de Xavi Hernandez (41 de ani), tehnician ce va urma să ajungă pe banca Barcelonei.

Xavi s-a despărțit oficial vineri de Al Sadd și urmează să semneze contractul cu FC Barcelona. Anunțul a fost făcut chiar de qatarezi, care anunță că spaniolii au plătit clauza de reziliere pentru a-l lua pe tehnician.

„Conducerea clubului Al-Sadd anunță că antrenorul Xavi va pleca la FC Barcelona, după ce clauza de reziliere a fost achitată integral. Am convenit asupra unei cooperării cu Barcelona în viitor. Xavi este o parte importantă a istoriei lui Al-Sadd și îi dorim succes”, au scris qatarezii pe Twitter.

Turki Al-Ali: The #AlSadd administration has agreed on Xavi’s move to Barcelona after the payment of the release clause stipulated in the contract. We’ve agreed on cooperation with Barcelona in the future. Xavi is an important part of Al-Sadd’s history and we wish him success. pic.twitter.com/3FvCOdYl5X

— 🏆 #76 Al Sadd SC | نادي السد (@AlsaddSC) November 5, 2021

Xavi, la Barcelona

Potrivit celor de la Deportes cuatro, Xavi a semnat deja cu catalanii un contract valabil până în 2024.

Acesta ar urma să fie anunțat oficial de Barcelona în cursul zile de sâmbătă, iar duminică Xavi să însoțească echipa la Vigo, unde catalanii înfruntă Celta în campionat pentru a fi alături de echipă din tribună.

Xavi, plan SF la Barcelona: 4 achiziții de top cerute lui Laporta

Deși încă nu a fost prezentat oficial de Barcelona, Xavi deja și-a expus planul pentru a îmbunătății lotul catalanilor, serios afectat după plecările mai multor fotbaliști importanți și accidentările de durată din cadrul echipei.

Barcelona se află într-o criză financiară fără precedent din cauza datoriilor, dar cu toate acestea, presa din Spania scrie că Xavi ar fi pus pe foaie 4 transferuri de top. 

I-ar fi cerut lui Laporta să-i aducă 4 nume grele: Pogba, Haaland, Dani Olmo și Jules Kounde, cu ajutorul cărora să construiască viitoarea formație a Barcelonei, anunță El Nacional.

Xavi, lăudat de Pep Guardiola

„Nu am niciun dubiu că Xavi este pregătit pentru acest post. Citește perfect jocul, are pasiunea necesară. Are mai multă experiență decât aveam eu când am devenit antrenor la Barcelona

Playtech: BOMBĂ! Când se termină pandemia de covid-19. Țările care vor ieși primele din criza sanitară


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă