Drulă: PNL l-a dat afară pe omul care a pus „ranga” pe cartelul de la metrou. Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL2 care ni se pregătește

2 săptămâni in urmă 14

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă (USR) spune că PNL l-a dat afară pe șeful Metrorex, Ștefan Paraschiv, omul care a pus „ranga” pe cartelul de la metrou, pentru că și PNL, și PSD au coabitat zeci de ani cu mafia din subteran și susține că „restaurația vine în forță”.

„PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus «ranga» pe cartelul de la metrou. De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Și ei, și PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Așa că l-au schimbat din funcție pe directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv”, a scris Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

Drulă precizează că, în ultimele zile de mandat, Paraschiv a mai făcut curățenie: 15 spații comerciale (din 23) au fost dezafectate în stațiile Piața Victoriei 1 și 2.

„Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregătește”, încheie Cătălin Drulă.

Directorul general Metrorex, Stefan Paraschiv, care a demolat buticurile de la metrou, va fi revocat astăzi din funcţie, decizia fiind consemnată pe ordinea de zi a convocatorului Consiliului de Administraţie, scrie economedia.ro.

Foto: Demolarea chioșcurilor de la stația de metrou Ștefan cel Mare (InquamPhotos – George Călin)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă