Drulă, mesaj dur pentru premier: „Da, Florine, s-a terminat! Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”

1 lună in urmă 17

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, spune că acum se înjură singur când stă în trafic pe Valea PrahoveiMinistrul Transporturilor, Cătălin Drulă, spune că acum se înjură singur când stă în trafic pe Valea Prahovei
  • Cătălin Drulă a demisionat de la conducerea Ministerului Transporturilor.
  • Drulă l-a atacat dur pe premierul Florin Cîțu.
  • Drulă: „Da, Florine, s-a terminat! Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”.

Cătălin Drulă, ministrul demisionar al Transporturilor, l-a pus la zid pe prim-ministrul Florin Cîțu, imediat după ce a demisionat din cabinetul acestuia.

„Plec din cauza unui premier iresponsabil. Da, Florine, s-a terminat! Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”, a spus Drulă, în cadrul unei declarații de bilanț la Ministerul Transporturilor. Mai mult, Drulă a spus despre Florin Cîțu că este „un șef de guvern toxic pentru România”.

În dimineața zilei de marți, miniștrii USR-PLUS și-au depus demisiile la cabinetul premierului Florin Cîțu. ​

„În această dimineață am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și depus demisiile, împreună cu miniștrii USR PLUS, la cabinetul premierului. Mergem mai departe”, a reacționat Dan Barna pe Facebook.

The post Drulă, mesaj dur pentru premier: „Da, Florine, s-a terminat! Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea” appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă