Drama uriașă a Anei Porgras! Fosta gimnastică, concurentă la „Survivor România”, rupe tăcerea: „M-am luptat cu depresia câţiva ani!” | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 2

Ana Porgras, ultima campioană mondială a României la gimnastică și actuală concurentă la „Survivor România”, a rememorat cel mai dificil moment prin care a trecut. Ea a fost nevoită să se retragă din activitate la vârsta de 18 ani, după ce s-a accidentat la cot și genunchi.

Fosta sportivă în vârstă de 27 de ani regretă că și-a încheiat cariera prematur și afirmă că a trecut printr-o depresie. Ea a reușit cu greu să își revină și să încheie acea perioadă nefericită din viața ei.

Drama uriașă a Anei Porgras, după ce s-a retras din gimnastică: „Eram complet derutată”

„M-am luptat cu depresia câţiva ani. Eram complet derutată, parcă veneam de pe altă planetă. Nu știam încotro să apuc, fiindcă nu mă pricepeam la absolut nimic în afară de gimnastică, de care nu voiam să mai aud, măcar o perioadă.

Trăiam un sentiment de inutilitate. Mă tot întrebam ce să fac cu viața mea și așa am ajuns să mă îndrept spre cosmetică, fiindcă e un domeniu care m-a atras dintotdeauna. Am început să învăț din diferite experiențe și să iau ce e mai bun de la fiecare om cu care am interacționat. Iar mama m-a sprijinit cel mai mult și m-a încurajat”, a declarat Ana Porgras, noua concuretă de la show-ul „Survivor România”.

Fosta gimnastă medaliată cu aur în 2010, la Rotterdam, și-a găsit, totuși, o nouă pasiune. Ea și-a deschis un salon de cosmetică la Brașov.

„Fac unghiuțe! Îmi plăcea încă de când eram în plină carieră și mă mai jucam cu colegele la acest capitol. Am avut ceva bănuți puși deoparte când m-am retras din activitate. A venit și renta viageră, care m-a ajutat enorm. Acum primesc în jur de o mie de euro pe lună”, a dezvăluit Ana, potrivit gsp.

 

The post Drama uriașă a Anei Porgras! Fosta gimnastică, concurentă la „Survivor România”, rupe tăcerea: „M-am luptat cu depresia câţiva ani!” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă