Drama unui bărbat bătut și umilit de doi adolescenți, în Prahova. Marinică s-a spânzurat în casă, la o lună după ce a mers la Poliție

1 lună in urmă 99

Marinică C., un bărbat de 46 de ani din Prahova, s-a spânzurat săptămâna trecută după ce a fost bătut, jefuit și terorizat de mai mulți tineri. Bărbatul și-a pus capăt zilelor la o lună după ce a mers la poliție să-i reclame pe agresorii săi.

Marinică s-a spânzurat în casă, la o lună după ce a mers la Poliție

Marinică s-a spânzurat în casă, la o lună după ce a mers la Poliție

observatorulph.ro

Victima lucra la compania de apă a Consiliului Local Brazi. De ani de zile, Marinică făcea naveta cu bicicleta între locuința familiei sale din satul Piatra, comuna Cocorăștii Colț, și locul său de muncă, Aquasal, compania de apă a Primăriei Brazi. El citea apometrele și distribuia facturile. ”Era un băiat deosebit, care ținea toată firma în spate” îl descrie primarul comunei Brazi, potrivit observatorulph.ro.

În ultima perioadă, tânărul a fost agresat de mai mulți tineri care locuiesc în căminele din Brazi, el plângându-se că a fost bătut și jefuit de bani și țigări de mai multe ori.

Marinică era terorizat de doi tineri de 15 și 17 ani

Pe 7 martie, cu fix o lună înainte de a se spânzura în gospodăria familiei, el a depus o plângere la Poliția din Brazi.

Ultima bătaie încasată de Marinică a fost filmată de un martor, iar imaginile sunt cumplite.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 ani s-a spânzurat în incinta locuinței. În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

Bărbatul s-a spânzurat la o lună după ce a depus plângere la Poliție

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

La data de 7 martie a.c., persoana în cauză a depus plângere la Postul de Poliție Brazi cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din satul Stejarul.

În baza plângerii, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind întocmit un dosar penal.

Totodată, minorii au fost audiați și sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă