Drama lui Sindy de la Survivor România. Ce boală i-a fost depistată acum doi ani

1 săptămână in urmă 28

Fanii emisiunii Survivor România au cunoscut o concurentă aparte. Mulți și-au pus multe întrebări legate de Sindy. Iată că acum au venit în prim-plan mai multe detalii despre viața sportivei. Cu ce boală a fost diagnosticată în urmă cu doi ani?

Survivor România 2021: Povestea emoționantă de viață a lui Sindy

Sindy de la Survivor România a trezit semne de întrebare încă de la prima apariție. Foarte timidă, copilăroasă, pe acoluri naivă, aceasta a surprins cu puterea și determinarea arătate pe teren.

Deși puțini i-au dat șanse de reușite cel puțin la probele de îndemânare, iată că a șocat pe toată lumea când a început să aducă puncte peste puncte echipei sale. Cunoscuta concurentă din tabăra albastră are o poveste de viață emoționantă.

Tânăra a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu doi ani, iar corpul ei a fost aproape să cedeze. Concret, șatena a avut cancer la ovare și a trebuit să treacă printr-o operație de histerectomie. „Am pierdut 15 kg. Nu puteam să mănânc.

Aveam dureri abdominale foarte mari. Doctorii nu știau ce aveam. Se inflamase apendicele, făcusem peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia”, a detaliat aceasta.

Ce a descoperit în urma altor investigații?

De asemenea, Szidonia Szasz, pe numele ei adevărat, a declarat pentru viva.ro că a trecut prin stări diverse și că la un moment dat nici nu se mai putea privi în oglindă. Cu toate astea, sportiva a avut curajul să meargă mai departe și să descopere că primul diagnostic fusese, de fapt, unul greșit.

În urma altor păreri ale specialiștilor, tânăra a descoperit că suferea de altă afecțiune: „Am descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație. Am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie.”

Acum, Sindy a devenit una din cele mai apreciate concurente din cadrul emisiunii de la Kanal D. Nu doar că șatena este un adversar puternic, ci este în topul celor mai bune de la feminin.

„Noi am vrut sa dam totul acolo pe teren si Sorin s-a gandit ca, <<ce conteaza, eu merg mai incet pe traseu, nu vreau sa ma accidentez, poate iau punct, eu sunt norocos pe partea finala, tot timpul castig!>> sau nu stiu poate au ei in gandul lor ca ei castiga de fiecare data pentru ca ei sunt cei mai buni la partea finala!”
Szidonia Szasz

The post Drama lui Sindy de la Survivor România. Ce boală i-a fost depistată acum doi ani appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă