Drama lui Nelu Ploieșteanu. Și-a pierdut fiul în 2018. Mihăiță avea 32 de ani și era imobilizat la pat

2 săptămâni in urmă 1

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce a fost infectat cu noul coronavirus și era internat în spital de mai mult timp. Familia și apropiații au sperat până în ultima clipă ca acesta să își revină.

Era era unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică lăutărească și la fiecare apariție pe scenă știa să aducă zâmbetul pe fața oamenilor. Puțini știu care a fost, de fapt, drama vieții lui. În 2018, Nelu Ploieșteanu și-a pierdut băiatul, pe Mihăiță, care ajunsese la vârsta de 32 de ani, în ciuda faptului că avea grave probleme de sănătate.

Mihăiță era imobilizat la pat de 20 de ani

Mihăiță avea 32 de ani când s-a stins din viață, iar mama lui a fost cea care și-a sacrificat viața și libertatea, pentru a avea grijă zi de zi de acesta, băiatul neputând să se deplaseze singur.

Mihăiță era dependent de mama luiMihăiță era dependent de mama lui

În fiecare zi, tânărul lua un pumn de medicamente. După vaccin, medicii le-au dat părinților vestea cumplită: că băiatul lor nu se va mai face bine vreodată și că va trebui îngrijit ca un bebeluș. suferă de tetrapareză spastică.

„Mă dor şi mâinile şi mijlocul. Nu mă plâng. Nu m-am plâns niciodată. Nu vreau să-mi plângă nimeni de milă.

Acest copil luptă de ani de zile şi eu să renunţ? Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea”, declara în 2014 Elena Ploieșteanu, la „Acces Direct”. Mihăiță era imobilizat la pat de peste 20 de ani.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă