Drama incredibilă trăită de campioana României la fitness, Roamona Erturk! Și-a spus povestea șocantă la emisiunea „Chefi la Cuțite”: „Am avut un semi-viol” | VIDEO

2 luni in urmă 3

Campioana României la fitness, Roamona Erturk, a povestit la emisiunea „Chefi la Cuțite” cea mai mare dramă pe care a trăit-o.

Ea a povestit că a fost torturată de un bărbat necunoscut atunci când avea vârsta de șase ani și a avut nevoie de consiliere pentru a putea trece peste șocul generat de incident.

Drama incredibilă trăită de campioana României la fitness, Roamona Erturk

„Am avut un semi-viol, a fost o poveste peste care am trecut foarte greu. Aveam 6 ani. Veneam de la grădiniță, mă duceam acasă. Și, când eram în parc, îl simțeam în ceafă. Era cineva care mă tot urmărea. Eu, în mintea mea de copil, nu am dat importanță. La un moment dat m-a abordat, m-a întrebat unde este discoteca din orașul nostru. M-a făcut să îl duc foarte aproape de locul respectiv. Pe faleză nu era nimeni. Practic am fost bătută câteva ore în șir, m-a trântit cu capul de zid.

A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase. Pur și simplu mi se derula o teroare, efectiv o teroare, simțeam că nu o să mai trec de momentul ăla. Plângeam atât de tare, țin minte că timpul se termina acolo. Am avut niște trăiri greu de digerat pentru un copil.

Coșmarul s-a terminat când și-a terminat treaba. M-a luat de mână, încerca să fie cât mai amabil, ca si când nimic nu s-ar fi întâmplat. Am plâns luni întregi. Psihologii mei erau părinții mei. Toate fetele care trec prin asta au nevoie de așa ceva. Nu a fost închis, se află în libertate. L-am reîntâlnit peste ani de zile, nu a fost ok”, a rememorat Ramona.

The post Drama incredibilă trăită de campioana României la fitness, Roamona Erturk! Și-a spus povestea șocantă la emisiunea „Chefi la Cuțite”: „Am avut un semi-viol” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă