Dramă în Croația, bucurie fără margini în Portugalia!

1 lună in urmă 1

Portugalia a reușit să învingă Franța cu 29-28 în turneul preolimpic de la Montpellier și merge în premieră la Jocurile Olimpice! Croația, fosta dublă campioană olimpică a rămas astfel pe dinafară și după patru calificări consecutive, o ratează pe a cincea. A fost un adevărat thriller la Montpellier în ultimul meci. Portugalia avea nevoie de victorie în fața Franței, pentru calificare. În schimb Franța era calificată și dacă pierdea la maximum trei goluri diferență.

Cu 4 minute înainte de final, "cocoșii" s-au desprins și conduceau cu 28-25! A urmat o revenire de senzație a lusitanilor. Patru goluri consecutive, ultimul venit cu 5 secunde rămase din timpul regulamentar. Croația pierduse în fața Franței 26-30 și câștigase cu Portugalia, 25-24. Într-un clasament în 3, a terminat pe locul 3!

Portughezii au dedicat victoria fostului lor portar, Alfredo Quintana, care a murit pe 26 februarie, la doar 32 de ani. Portugalia e antrenată de Paolo Pereira, cel care a pregătit pentru un sezon și pe CSM București, la masculin.

Se cunosc toate echipe calificate

În celelalte grupe de calificare, au obținut biletele la Tokyo, Norvegia și Brazilia (turneul 1), Suedia și Germania (turneul 3). Se știu acum toate echipele calificate la Jocurile Olimpice: Japonia (țara gazdă), Danemarca (campioana mondială), Spania (campioana Europei), Egipt (campioana Africii), Argentina (campioana pan-americană), Bahrain (câștigătoarea calificărilor în Asia). Jocurile Olimpice sunt programate între 24 iulie și 8 august, la Tokyo.

Radu Voina îi cere demisia lui Alexandru Dedu, după umilința „naționalei” cu obscura Kosovo: „Mai jos de atât nu ai unde să ne duci!”Naționala de handbal masculin a suferit cea mai rușinoasă înfrângere din istorie și își ia adio de la Euro!

Cu ce se ocupă în Anglia Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Serviciile sale nu sunt deloc ieftine

Libertatea

Playtech: Silvia Chifiriuc trece prin clipe cumplite. L-a găsit MORT în casă. Detalii de ultimă oră
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă