Drama Gabrielei Cristea. Vedeta a făcut avort: „Am avut ceva complicații”

2 săptămâni in urmă 16

Drama Gabrielei Cristea. Chiar dacă acum lucrurile s-au aşezat foarte frumos în viaţa prezentatoarei, a trecut şi prin momente dificile. Vedeta dezvăluit una dintre dramele din adolescență, care au marcat-o profund.

Drama Gabrielei Cristea

Mai exact, soția lui Tavi Clonda a făcut un avort la vârsta de 19 ani, din cauza unor complicații.

Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, spunea ea într-o emisiune de la Kanal D.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, păgubită de fostul soț, Marcel Toader, chiar și după moartea acestuia. Vedeta a fost silită să predea mașina

Gabriela Cristea se numără printre vedetele care s-au confruntat cu coronavirus. Bruneta a mărturisit că această boală i-a afectat sistemul nervos vegetativ și din această cauză se confrunta cu atacuri de panică.

Gabriela Cristea, probleme din cauza Covid-19

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, de pe Antena Stars, prezentatoare a povestit cum a fost perioadă infectării, dar și cu ce probleme s-a confruntat după ce s-a vindecat.

Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii, am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa, nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38, am rămas fără gust și fără miros.

M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des. Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul emisiunii ”Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă