Dramă fără margini în familia unui baschetbalist legendar! Copilul lui Scottie Pippen s-a stins din viață la doar 33 de ani

3 săptămâni in urmă 15

 facebook oficial Scottie Pippen Doliu in familia lui Scottie Pippen - sursa foto: facebook oficial Scottie Pippen

Legenda campionatului nord-american de baschet, Scottie Pippen (55 de ani), a anunţat că fiul său cel mare, Antron, a murit la doar 33 de ani.  Fostul jucător de la Chicago Bulls a dezvăluit pe reţelele de socializare că Antron, cu care împărtăşea pasiunea pentru baschet, suferea de astm cronic, o deficienţă care îi spulberase speranţele de a deveni jucător profesionist în cel mai puternic campionat din lume, NBA. 

MARŢI, 20 APRILIE 2021, 21:43

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Fostul coleg al lui Michael Jordan a publicat fotografii cu fiului său, inclusiv imagini din copilăria sa. În postarea de pe Facebook, Pippen a precizat următoarele:

"El nu a lăsat niciodată această patologie să-i afecteze moralul: Antron a rămas întotdeauna pozitiv şi a muncit din greu şi sunt atât de mândru de omul care devenise".

Scottie Pippen a câştigat de şase ori titlul în NBA (1991, 1992, 1993, 1996, 1997 şi 1998) cu Chicago Bulls. El a mai evoluat la echipele Houston Rockets și Portland Trail Blazers. Pe lângă aceste distincții de echipă, Pippen a avut parte și de trofee și evidențieri personale în cariera din NBA. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă