Drama Danielei Gyorfi. Cu ce boală grea s-a luptat în ultimul an, de fapt

1 lună in urmă 25

Daniela Gyorfi și-a surprins fanii în ultima perioadă cu câteva povești foarte dure pe care le-a trăit. Acum, vedeta  a mărturisit cu ce boală grea a fost nevoită să se lupte în ultimul an. De ce a suferit celebra cântăreață?

Drama Danielei Gyorfi. De ce boală a suferit?

Daniela Gyrofi e apreciată de public în special pentru felul transparent de a fi. Aceasta le oferă des detalii fanilor despre viața ei, considerându-se un om ca toți ceilalți care are parte de bucurii și evenimente care îi oferă lecții veritabile de viață. Solista a dezvăluit că a suferit o depresie cumplită din cauza pandemiei, iar deși agenda sa e plină de evenimente, concertele lipsesc cu desăvârșire.

Solista a povestit tot ce a avut pe suflet în această perioadă în cadrul unui interviu pentru impact.ro. Se pare că faptul că s-a gândit la viitor și a pus ceva bani deoparte a fost salvarea acesteia. Blondina nu trebuie să-și facă griji pentru moment în ceea ce privește partea financiară, pentru: ”Am ceva bani puși deoparte, încât să-i asigur fetiței mele, Maria, acum elevă în clasa a treia, tot ceea ce are nevoie. Doar că banii se duc, conturile se subțiază.”

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca ea să povestească și un moment de cumpănă petrecut în aceste vremuri. Cântăreața a declarat că a intrat în depresie în aprilie-mai, perioadă în care plângea non-stop.

„Am avut un șoc”

„Stăm acasă și tot ascultăm știrile. Mai am filmări, clipuri, dar nu și spectacole. Nu mor de foame, dar nici să mint că-mi merge bine nu pot. Asta fac de 30 de ani, cum să te apuci acum de altceva? La noi nu e ca-n alte țări. Avem prieteni prin Anglia, Spania, Germania, toți care nu și-au putut desfășura meseria au fost ajutați de stat. Astă-vară am mai cântat pe la evenimente restrânse, dar cam atât”, a detaliat vedeta.

„Am avut un șoc să ies din casă doar cu hârtie. Mai mult, am avut probleme cu dantura, trebuia să merg la stomatolog. M-a oprit Poliția, mi s-a făcut control, dacă am adeverință…De la atâta frecat și de la atâta spirt, mi-au îmbătrânit mâinile. La tv, când am avut filmări, dădeam cu fâsul din cinci în cinci minute. Multe nunți au fost amânate, din cauza epidemiei. Și reprogramate. Pe caiet am cântări, dar…stau acasă. Noroc cu pisica, am alergat-o toată pandemia. Am stopat orice investiție. Mi-e teamă să mai fac ceva”
Daniela Gyorfi (Sursa: impact.ro)

The post Drama Danielei Gyorfi. Cu ce boală grea s-a luptat în ultimul an, de fapt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă