Drama cutremurătoare a unui mare campion: cum a ajuns fostul câștigător de Premier League la pierderea casei și a sumei de 7 milioane de euro din cauza problemelor cu alcoolul, drogurile și jocurilor de noroc!

1 săptămână in urmă 35

Fostul mare mijlocaș al lui Arsenal Londra și al naționalei Angliei, Paul Merson, a pierdut aproape toți banii pe care i-a strâns de-a lungul carierei sale prodigioase din cauza viciilor sale legate de consumul de alcool și de droguri și din cauza patimei pentru jocurile de noroc.

În timpul pandemiei de coronavirus, el ar fi jucat inclusiv banii puși deoparte pentru o casă!

Drama lui Paul Merson: a pierdut milioane de euro pe droguri, alcool și jocuri de noroc!

Paul Merson, fotbalistul de legendă al lui Arsenal Londra, a vorbit deschis despre dependențele sale legate de jocurile de noroc și consumul de alcool și de droguri, care i-au distrus viața.

„Am pierdut totul”, a declarat fostul internațional englez pentru tabloidul The Sun. El a riscat totul și a pierdut, și a ajuns chiar la un pas de a-și distruge definitiv căsnicia.

Lockdownul impus de pandemia de coronavirus nu l-a ajutat deloc pe fostul mare jucător al lui Arsenal Londra și a agravat în cele din urmă simptomele pe care Paul Merson le prezenta de foarte multă vreme.

„M-am gândit că vreau să mă omor”

El a jucat la pariuri suma de bani pusă deoparte pentru o casă alături de soția lui și acum partenera lui este cea care trebuie să îi dea lui banii pe care să îi cheltuie, pentru a putea ține sub control sumele pe care acesta le rulează.

„M-am gândit «Vreau doar să mă omor. Cum poți să faci una ca asta? Cum ai putut să iei suma pe care ai economisit-o împreună cu ea?». O săptămână întreagă se uita la copii și apoi la mine și m-a urât din toate puterile”, s-a confesat Paul Merson.

Dependențele sale pentru alcool, droguri și jocuri de noroc l-au costat pe fostul internațional englez totul:

„Case, mașini, mariaje, toată pensia mea și tot respectul meu de sine”, a mai afirmat fostul jucător.

În total, Paul Merson a estimat suma colosală pe care a pierdut-o la peste 7 milioane de euro.

The post Drama cutremurătoare a unui mare campion: cum a ajuns fostul câștigător de Premier League la pierderea casei și a sumei de 7 milioane de euro din cauza problemelor cu alcoolul, drogurile și jocurilor de noroc! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă