Dramă cumplită într-o familie din Gorj. Un copil de 8 ani, mama și bunicul au murit înecați în Motru. Ce s-a întâmplat acolo

2 luni in urmă 40

Trei persoane și-au pierdut viața într-un mod îngrozitor, joi, în râul Motru, în localitatea Miculeşti, din județul Gorj. La fața locului au sosit mai multe echipaje medicale, dar din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea victimelor.

Cum a avut loc tragedia

Nimic nu prevestea moartea tulburătoare a unei familii din Gorj, însă inevitabilul s-a produs. Totul a pornit în momentul în care copilașul a căzut în râu și se afla în pericol să se înece. Mama sa, în vârstă de 29 de ani, care se afla alături, a sărit în apă pentru a-l salva, dar din motive necunoscute acest lucru nu s-a întâmplat. Speranța a rămas în mâna bunicului de 80 de ani, care a sărit și el după cei doi.

Din păcate, niciunul nu a mai putut fi salvat, astfel că, băiețelul și bunicul au fost scoși la suprafață de localnici, dar în stare de inconștiență, în timp ce pentru mamă au intervenit două echipaje SAJ trimise pe râu pentru operațiunea de salvare a celor trei persoane.

„La fața locului au fost direcţionate două ambarcaţiuni, un echipaj SMURD precum si două echipaje SAJ. Primele echipaje sosite la fața locului au fost echipajul SMURD și un echipaj SAJ care au constatat că două persoane fuseseră scoase de către localnici în stare de inconștienţă”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

În urma primelor informații, se pare că băiețelul de opt ani se afla alături de fratele său mai mic, pe care bătrânul ar fi reușit să-l scoată la suprafață. După ce a intrat să-l ajute și pe nepotul cel mare, acesta nu a mai ieșit la suprafață.

Din păcate, niciuna dintre cele trei persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajele medicale prezente la fața locului, fiind declarat decesul, potrivit ISU Gorj.

 

The post Dramă cumplită într-o familie din Gorj. Un copil de 8 ani, mama și bunicul au murit înecați în Motru. Ce s-a întâmplat acolo appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă