"Drăgușin a refuzat oferta!" Englezii anunță decizia finală a românului de la Juventus

2 săptămâni in urmă 1

WTA Miami: Sorana Cîrstea - Katrina Scott, marți, 19:00, Digi Sport 2

Liga 2: U Craiova 1948 - Farul Constanța, marți, 19:30, Digi Sport 1

Cu contractul scadent la finalul acestui sezon, presa internațională a dezvăluit că mai multe formații din Premier League și Bundesliga s-au interesat de fundașul român. The Sun a scris în urmă cu două zile că Drăgușin a fost ofertat de Crystal Palace, ocupanta locului 12 din Anglia.

"Drăgușin a refuzat oferta!" Englezii anunță decizia finală a românului de la Juventus

În ciuda interesului venit din alte campionate, unde i s-ar fi garantat mai multe minute, Drăgușin ar fi ales să rămână la Juventus. Jurnalistul Tom Kershaw, de la The Independent, anunță că apărătorul lui Andrea Pirlo va semna un contract pe cinci sezoane cu italienii, după ce va reveni de la echipa națională.

"Fundașul central al lui Juventus, Radu Drăgușin, a refuzat o ofertă de la Crystal Palace. Jucătorul de 19 ani va semna un nou contract, pe cinci sezoane, după ce se va întoarce de la echipa națională", scrie sursa citată, care amintește că și Newcastle s-a interesat de Drăgușin.

4 meciuri a strâns Drăgușin la Juventus, debutând în Serie A, Champions League și Cupa Italiei

Radu Drăgușin se află acum la Budapesta, în așteptarea meciurilor echipei naționale U21, din grupele EURO 2021. Faza grupelor se va disputa în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se joacă între 31 mai și 6 iunie 2021.

Programul României U21 la EURO 2021 (grupe):

24 martie, 22:00: România – Țările de Jos27 martie, 19:00: Ungaria – România30 martie, 19:00: Germania – România

Ce salariu are acum Radu Drăgușin la Juventus

Actualul contract dintre Radu Drăgușin și Juventus expiră la vară, dar campioana Italiei e gata să-i ofere o nouă înțelegere, cu un salariu anual de circa 1 milion de euro.

În prezent Radu Drăgușin câștigă 42.000 de euro pe an: "Acum are un salariu de 3.500 de euro pe lună. Cât încasează Cristiano Ronaldo pe secundă (râde). Va fi foarte bine după următorul salariu.

El e un copil care își dorește să ajungă sus, eu ca agent trebuie să-i ofer toate condițiile. Mama lui îi cântărește fiecare produs în parte înainte să mănânce, are nutriția făcută pe tot anul. A pus 6 kg de mușchi pe el, face multe sacrificii", a spus impresarul lui Drăgușin, Florin Manea, la Digi Sport Matinal.

Etichete: newcastle , juventus , romania u21 , crystal palace , radu dragusin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă