Dragoș, șoferul de 18 ani mort alături de iubită într-un BMW, în Dolj, făcuse accident acum doi ani, urmărit de Poliție, când furase mașina părinților

1 lună in urmă 11454

Doi tineri de 18 an, Dragoș și Maria, au murit vineri de dimineață pe un drum din Dolj, după ce mașina condusă de băiat s-a răsturnat și ei au fost aruncați la metri buni în afara autoturismului. Dragoș avea permis de doar două luni, dar era cunoscut de polițiști încă de acum doi ani, când a furat mașina părinților și a făcut accident.

Observator l-a identificat pe șoferul care a provocat accdentul în care el și iubita lui au murit pe DN 6B la Dudovicești, în Dolj. E un adolescent de 18 ani din Craiova care în urmă cu do ani, în septembrie 2020, a transmis live pe Facebook când era la volan și îl urmăreau trei mașini de Poliție prin oraș.

În noaptea de 9 spre 10 septembrie 2020, un echipaj de poliţie a vrut să oprească un autoturism care se deplasa pe o stradă din Craiova, dar şoferul a accelerat şi a fugit. Incidentul a avut loc imediat după miezul nopţii.

La volan se afla Dragoş Turcu, atunci în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la Liceul „Gheorghe Chiţu“ din Craiova. Prietenii care erau cu Dragoş în maşină, în vârstă de 15, respectiv, 16 ani, erau și ei elevi.

În timp ce erau urmăriţi de poliţişti, băieții transmiteau totul live pe facebook. Tânărul care se afla în dreapta şoferului a strigat: „Trei maşini de poliţie după noi, să moară viaţa mea!“. Celălalt strigași el: „Frână dreapta… băi, băi, giratoriu… frână dreapta repede…şi bagă printre blocuri, fă ceva. Mamă, ne urmăreşte poliţia!“

La un moment dat, şoferul a tras de volan, iar prietenul din dreapta a spus speriat: „Băi, nu mai face de astea“. „Păi, eu crezi că am vrut?“, a răspuns panicat Dragoş. La scurt timp după acest moment, adolescentul a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină care era parcată pe stradă.

Dragoş Turcu a spus că a luat cheile de la maşina părinţilor fără ca aceştia să ştie şi a plecat la o plimbare cu prietenii. Cu toate că atunci polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, adolescentul a primit acum două luni dreptul de a sta legal la volan.

El era cunoscut și pentru că în ultimii doi ani s-a filmat și a postat pe conturile de pe rețelele de socializare imagini când conducea cu viteză prin oraș, deși nu avea permis.

Acum, din cauza vitezei și teribilismului la volan Dragoș a murit și a ucis-o și pe iubita lui, Maria, care a fost aruncată din mașină la zeci de metri distanță, trupul ei fiind găsit după mai multe ore de la accident.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere. Cercetările continuă. Părinţii au declarat că nu ştiau unde sunt copiii şi ce fac.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă