Dragoș Sârbu intervine în războiul dintre Giovanni Becali și îi dă o lovitură grea Anamariei Prodan: „Ce vină avem noi că Dennis Man vrea să semneze cu noi? Îi expiră în câteva luni acordul cu ea și ne va alege pe noi” | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 29

Anamaria Prodan primește o lovitură grea în „războiul” dur pe care îl duce cu Giovanni și Victor Becali, după transferul lui Dennis Man la Parma. Dragoș Sîrbu, impresarul care lucrează pentru frații Becali, a spus pentru ProSport că Man nu mai dorește să fie reprezentat de soția lui Laurențiu Reghecampf.

Dragoș Sârbu a subliniat că Man nu a fost forțat de nimeni să facă această alegere și spune că atacantul care ar putea debuta duminică pentru Parma mai are doar câteva luni de contract cu Anamaria Prodan.

În plus, Sârbu a spus pentru ProSport că totul a fost făcut la vedere în privința lui Man și a dezvăluit de ce apare și numele Becali în această tranzacție care a iscat un adevărat scandal în fotbalul românesc. Dennis Man a plecat de la FCSB, iar Gigi Becali s-a ales cu 13 milioane de euro plus eventuale alte bonusuri.

Dragoș Sîrbu, lovitură grea pentru Anamaria Prodan: „Dacă Man ne-a ales pe noi, atunci ce vină are firma mea?”

„Referitor la faptul că Man nu va mai vrea să fie impresariat de doamna Anamaria vreau să fac niște precizări. Nu a fost forțat de nimeni. Eu știu că el mai are câteva luni contract cu Anamaria, dar nu mai dorește să își prelungească contractul de reprezentare cu dânsa. Iar, dacă ne-a ales pe noi, atunci ce vină are firma mea? Trăim în democrație. Și apropo de numele Becali, vreau să vă mai spun ceva. Eu când mă duc în Turcia oamenii mă strigă Becali. Da, ați auzit bine. Mi se spune acolo Becali. Mă mândresc cu acest nume. Nu vreau să intru în niciun scandal, deoarece eu am multă treabă în această meserie și doresc să mă concentrez pe meseria noastră, nu pe scandaluri”, a mai punctat impresarul care administrează firma fraților Becali, pentru ProSport.

Dragoș Sîrbu a lămurit lucrurile: „N-am făcut nimic ilegal! M-am folosit de brandul Becali!”

„Nu am vrut să intru în nicio polemică cu Anamaria Prodan, dar am văzut că mi-a implicat numele în aceste discuții, după transferul lui Dennis Man la Parma. Eu nu sunt paravanul nimănui. Firma este pe numele meu, iar noi activăm pe PFA. Totul este la vedere, actele sunt ok, totul se fiscalizează, n-am făcut nimic ilegal. Dacă apare și numele Becali, apare pentru că eu aveam nevoie să mă folosesc de acest nume ca și brand.

Nea Giovanni si nea Victor sunt cunoscuți peste tot în lumea asta, iar pe mine mă ajută să mă folosesc ca și brand de numele Becali. Eu am ținut acesta firmă în viață, atunci când domnii Giovanni si Victor erau în pușcărie și tot eu o ajut în continuare cu ce pot. Repet: nu sunt paravanul nimănui”, a mai spus Dragoș Sârbu.

Dennis Man a semnat pe 29 ianuarie 2020 un contract valabil până în vara anului 2025 cu Parma, după ce la FCSB a dat 17 goluri și a oferit 7 pase decisive în 20 de meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021, în toate competițiile.

The post Dragoș Sârbu intervine în războiul dintre Giovanni Becali și îi dă o lovitură grea Anamariei Prodan: „Ce vină avem noi că Dennis Man vrea să semneze cu noi? Îi expiră în câteva luni acordul cu ea și ne va alege pe noi” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă