Dragoș Nedelcu, titular în derby! Surprizele pregătite de Toni Petrea pentru Dinamo – FCSB + Octavian Popescu nu se află nici măcar pe banca de rezerve

2 luni in urmă 1

Toni Petrea a decis să menajeze mai mulți jucători titulari, în derby-ul cu Dinamo, din optimile Cupei României, astfel că, în primul „11” al FCSB-ului, și-a făcut loc Dragoș Nedelcu, cel care a revenit după o accidentare de durată.

Partida Dinamo – FCSB, din optimile Cupei României, se va juca astăzi, 10 februarie, de la ora 20:30. Meciul poate fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

În partida disputată săptămâna trecută, în Liga 1, dintre Dinamo și FCSB, formația roș-albastră s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Florin Tănase.

Surprizele pregătite de Toni Petrea pentru Dinamo – FCSB

Toni Petrea a decis să introducă mai multe rezerve în meciul cu Dinamo, din Cupa României. Astfel că, în  primul „11”, au apărut jucători mai puțin utilizați, în ultima perioadă, cum ar fi Valentin Crețu, Ionuț Panțîru, Alex Buziuc sau Adrian Niță. Însă, cea mai surinzătoare apariție este reprezentată de Dragoș Nedelcu, care va evolua pe postul de fundaș central, în derby, asta deși a revenit după o accidentare care datează de anul trecut. Mijlocașul, în vârstă de 23 de ani, va purta inclusiv banderola de căpitan, în meciul cu Dinamo.

În plus, Octavian Popescu, puștiul „minune” care a impresionat în acest sezon de Liga 1, nu se află nici măcar pe banca de rezerve.

Echipa de start a FCSB-ului:

A. Vlad – V. Crețu, D. Haruț, D. Nedelcu, I. Panțîru – A. Șut, I. Vînă, Ov. Perianu – R. Oaidă, A. Buziuc, A. Niță

The post Dragoș Nedelcu, titular în derby! Surprizele pregătite de Toni Petrea pentru Dinamo – FCSB + Octavian Popescu nu se află nici măcar pe banca de rezerve appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă