Dragoș Grigore pariază pe Gigi Mulțescu. „Cu experiența lui, se poate câștiga Cupa României!”

1 săptămână in urmă 1

Dragoș Grigore, fostul jucător al lui Dinamo, pariază pe Gigi Mulțescu, antrenorul adus la echipa din „Ștefan cel Mare” pentru a o salva de la retrogradare.

Fotbalistul lui Ludogorets Razgrad a vorbit despre situația de la Dinamo, despre implicarea suporterilor pentru a o salva de la faliment, dar și despre venirea lui Gigi Mulțescu la echipă.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Astfel, Dragoș Grigore este de părere că antrenorul poate să o ajute pe Dinamo ca să câștige Cupa României, chiar dacă în semifinale se va duela cu Astra Giurgiu.

Dragoș Grigore pariază că Gigi Mulțescu o poate salva pe Dinamo

„Sunt de apreciat suporterii echipei Dinamo. Nu cred că vor putea duce la nesfârşit această luptă care o duc momentan. Echipa suferă de ceva vreme, au fost şi jocuri aproape reuşite însă din păcate nu au strâns puncte şi asta se vede în poziţia din clasament pe care o ocupă. Cred că uşor, uşor vor reuşi să strângă şi puncte şi să se salveze de la retrogradare. Trebuie să fim realişti şi să spunem că Dinamo în momentul de faţă se va bate pentru salvarea de la retrogradare. Nu mi-e teamă. Doar că îmi pare rău de faptul că sunt jos în clasament şi nu sunt în playoff pentru a se bate la campinat. Însă nu mi-e teamă că Dinamo va retrograda” a declarat Dragoș Grigore, conform Telekom Sport.

„Probabil dacă vor reuşi să câştige Cupa, vor mai salva ceva din ce n-au reuşit în campionat în acest an.  Sunt încrezător, aşa cum am mai spus-o, nu mă gândesc şi nu mi-e frică de o retrogradare pe plan sportiv. Să câştige Cupa ca să salveze un an nu tocmai bun din punct de vedere al campionatului”, a mai completat el.

Dragoș Grigore: „Mulțescu va reuși să ridice moralul echipei!”

„Dacă a fost ales, înseamnă că e cel mai potrivit. Am lucrat cu Mulţescu, îl cunosc, sunt sigur că va reuşi să ridice moralul echipei, să adune puncte, să nu-şi facă probleme din punct de vedere al retrogradării şi sunt sigur că cu experienţa lui va castiga Cupei Romaniei”, a încheiat fostul fundaş al lui Dinamo.

The post Dragoș Grigore pariază pe Gigi Mulțescu. „Cu experiența lui, se poate câștiga Cupa României!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă