Dragoş Damian, Terapia Cluj: Deficitul de resurse umane este cea mai mare problemă la începutul acestui al treilea an de criză

1 săptămână in urmă 32

Deficitul de resurse umane este cea mai mare problemă la începutul acestui al treilea an de criză, a spus, la ZF CEC Bank „Investiţi în România” Cluj-Napoca, Dragoş Damian, CEO-ul Terapia Cluj.

„Deficitul de resurse umane, după părerea mea, este cea mai mare problemă la începutul acestui al treilea an de criză.”

ZF şi CEC Bank organizează, al Cluj Napoca, o nouă conferinţă regională. La eveniment participă unii dintre cei mai mari investitori  - străini şi români – cele mai importante companii, cei mai mari angajatori şi unii dintre cei mai mari antreprenori români

Ce a mai spus Dragoş Damian la ZF CEC Bank „Investiţi în România” Cluj-Napoca:

Mai degrabă decât criză pandemică sau de război, am senzaţia de multe ori că resursele s-au împuţinat şi că există o cursă în domeniul economic pentru aceste resurse.

Deficitul de resurse umane, după părerea mea, este cea mai mare problemă la începutul acestui al treilea an de criză.

Trebuie să spunem clar către sistemul de învăţământ: trezeşte-te, deşteaptă-te şi haide să lucrăm împreună ca să dezvoltăm angajaţii care trebuie. Dacă, nu vom avea în continuare în Cluj această situaţie să ne furăm oamenii unul altuia sau să aducem din alte judeţe.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă