Dragoș Bucur, dragul meu, libertatea ta de a scrie că nu vrei vaccin și mască îmi dă dreptul de a te înjura și de a te înjura și de a te înjura​

2 săptămâni in urmă 38

Dragoș Bucur a scris pe Facebook că nu vrea vaccin și mască. Așa i-a venit lui. Și-a luat înjurături. Apoi, a revenit tot pe contul său de Facebook, spunând că a fost înjurat ca niciodată. Și, domle, de ce și-a luat-o? El și-a postat mai curajos decât alții părerea sa în numele libertății de expresie. El, Dragoș Bucur, are dreptate. Dar cum el este liber să se exprime într-un loc public și tona de internauți au dreptul să nu fie de acord cu el, adică, să-l înjure.

A făcut vreun rău actorul Dragoș Bucur? Da, pentru că este actor.
Un cuvânt de-al său, un gest de-al său crează o lume, farmecă o sală de cinema. Și când ești magicianul miloanelor, un cuvânt de-al tău dă curaj în viață pierduților, un gest întărește șoșoacele din capul celor puternici. Uite-l pe Dragoș în piese de teatru, în filme. Uite-l în reclame, uite-l în emisiuni tv. De ce o fi pe ici, pe acolo? Sigur nu ca postac pe facebook?

Nu.
Pentru că-n timp, a dobândit notorietate pentru profesionismul său.
Acolo e buricul problemei, nu?

Deci, sunt "bombe cu ceas" un gest și un cuvânt venite de la Dragoș Bucur. Atât pe scena Facebook-ului, cât și pe scena artelor spectacolului. Cam aici ne oprim.

Dreptul lui Dragoș de a nu-și pune masca și a face vaccin îmi face mie rău. Că vine poporul care-l iubește pe Dragoș Bucur și mă infectează. Milioanele care-s adulează și-l iau drept model, mă infectează. Infectează. Infectează.

Păi, să nu-l înjur? Îl înjur. Îl înjur.

Dragoș, inocența ta îmi face rău.
Dragoș, puterea exemplului tău îmi face rău.
Dragoș, mirarea ta, îmi face rău.
Ne-vaccinarea milioanelor tale de șoșoace îmi face rău.
Ne-mascarea milioanelor tale de șoșoace îmi face rău.
Știu că ți-ai luat un COVID 19.
Acum, îți doresc sănătate! Dar nu te mira că te-njur!
Ție ți-e bine, mă bucur, ești, Dragoș, în marea galerie a neamului conspiraționist românesc, care ne-a lăsat mască: Cristi Puiu, Iulian Capsali, Diana Șoșoacă, Dorel Vișan. Fii demn, fii bun, fii brav! Te înjur.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă