Dragoș Bon, final de aventură pe banca Universității Craiova, după numirea lui Marinos Ouzounidis. „Misiunea mea a fost dificilă”

2 luni in urmă 1

Universitatea Craiova a ajuns la patrulea tehnician din acest campionat. Marinos Ouzounidis a fost în tribună și va fi prezentat zilele următoare. Interimarul Dragoș Bon a condus echipa la ultimele două partide, câștigate de olteni, dar misiunea lui s-a terminat. De luni, formația din Bănie va fi pregătită de antrenorul grec,

Universitatea Craiova a câștigat cu 1-0 duelul cu Dinamo. Andrei Ivan a marcat singurul gol al partidei și a sărbătorit cu o tumbă. Dragoș Bon a obținut a doua victorie pe banca formației din Bănie, după succesul categoric din partida cu Poli Iași. Misiunea lui s-a terminat. De luni, echipa va fi condusă de Marinos Ouzounidis. Antrenorul grec a fost în tribune la duelul cu trupa din „Ștefan cel Mare”, iar la un moment dat a părut că transmite indicații.

„Ne dorim ca noul antrenor să ne ajute să luptăm la campionat și cupă. Victoriile aduc victorii și liniște. Ne bucurăm că am câștigat în fața rivalilor noștri de viață”, a declarat Dragoș Bon.

„Misiunea mea a fost dificilă”

Fostul secund al lui Corneliu Papură este mulțumit. A preluat o echipă care uitase să câștige și după două succese la rând a adus liniștea în Bănie.

„Forța echipei este data de suporteri, ne-au susținut, a fost meritul lor că am luptat la titlu. Misiunea mea a fost dificilă, veneam după un moment tensionat, dar mă bucur că am câștigat ambele lucruri, am dus-o la capăt”, a mai afirmat Bon.

Universitatea Craiova nu a pierdut de opt etape, a câștigat ultimele două partide și se află pe locul trei la patru puncte de CFR Cluj și la cinci de liderul FCSB. Dinamo rămâne pe locul 10 la cinci puncte de poziția de play-off.

The post Dragoș Bon, final de aventură pe banca Universității Craiova, după numirea lui Marinos Ouzounidis. „Misiunea mea a fost dificilă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă