Dragoş Benea, liderul PSD Bacău: Dreapta a întors, cu cinism, spatele Moldovei/ În guvernul USR/PLUS – PNL niciun ministru nu e din Moldova

2 luni in urmă 2

Preşedintele filialei PSD Bacău, eurodeputatul Dragoş Benea, susţine că actuala coaliţie guvernamentală a întors spatele Moldovei iar una dintre dovezi este faptul că nu a desemnat niciun ministru din această regiune a ţării în actualul Executiv.

„România nu ştie când va avea buget şi cât de subţire va fi acesta; groparul de la finanţe, ajuns premier, se miră de cheltuielile cu aparatul bugetar şi, ce să vezi, „reformarea” acestuia vine cu politizarea prefecturilor, dublarea numărului de subprefecţi şi îngroşarea schemei de personal din prefecturi (prin înfiinţarea de noi funcţii). Ştim că dreapta a întors, cu cinism, spatele Moldovei, indiferentă la aşteptările acestei regiuni: dovada cea mai bună este că în guvernul USR/PLUS – PNL niciun ministru nu e din Moldova”, a scris pe Facebook Dragoş Benea.

Vicepreşedintele regional al PSD a adăugat că aşteaptă ca liderii locali ai PNL şi USR-PLUS să promoveze în funcţii de secretari de stat persoane care vor avea un cuvânt de spus la ministerele Fondurilor Europene, Transporturi, Dezvoltare Regională sau Sănătate.

„Că vă place sau nu, în urma guvernării PSD în Bacău au rămas proiecte concrete: o şosea de centură, un aeroport modern şi peste 200 de obiective de investiţii prin PNDL. Sperăm ca politicienii mai sus indicaţi să reuşească să propulseze la Bucureşti „specialiştii” băcăuani din USR/PLUS şi PNL care să facă pentru dezvoltarea Bacăului cel puţin cât a făcut PSD în guvernarea 2017 – 2019″, a precizat preşedintele PSD Bacău.

Dragoş Benea a explicat că oportunităţi de dezvoltare există prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă sau prin cadrul bugetar multianual al UE 2021-2027. (Sursa: Agerpres)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă