Dragomir, poziție vehementă în cazul de dopaj de la Astra: „Nu fiți negri în cerul gurii! Jucătorii trebuie iertați. Au greșit și le luăm viața?”

1 săptămână in urmă 8

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021, 11:55 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 12:06

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a avut o reacție vehementă în cazul jucătorilor de la Astra care s-au dopat la o clinică privată!

Fostul oficial cere ca Alex Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto să fie iertați de ANAD și a cerut cu vehemență ca aceștia să fie lăsați să joace cât mai repede, fără să fie suspendați.

„Balaj prea e negru în cerul gurii. Sportivii nu au nicio vină! Ce, ei știau? Întrebați vreun sportiv să vedeți dacă știe de metoda asta. Ce clauză să fie în contract când te duce doctorul acolo? Dacă e adevărat...

Ioniță are dreptate! Jucătorii trebuie lăsați să joace! Una e când iei pastiluțe și alta e când te duci si îți face ca la ATI, îți bagă oxigen. Dacă e greșeală, trebuie iertați! Nu sunt oameni ăștia care vor «să curețe» jucătorii și care nu-i lasă să joace! Nu fiți negri în cerul gurii!

Jucătorii au greșit! Prezintă scuze și gata! Să le de o sancțiune și gata. Pentru un rahat nu-i lasă să joace... La noi e ca la dracu'! Noi l-am condamnat pe Popescu...

Balaj și altții cred că doar prin sancțiuni educi un om. Nu! Trebuie cu suflet bun și vorbă bună. Eu am o părere autorizată, de bunic, de om cu nepoți și copii! Ce, au greșit și le luăm viața?! ”, a spus Dragomir la Pro X.

Cazul de dopaj de la Astra pe scurt: 

  • La începutul lunii septembrie, ANAD a intrat în posesia unor fotografii, pe care o clinică din București le-a postat pentru a-și promova imagina și tratamentele pe care le efectuează. 
  • În respectivele poze apăreau Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto, jucătorii Astrei, cu perfuziile-n venă!
  • După ce a fost vizitată de ANAD, clinica a luat o decizie surprinzătoare: a șters toate pozele urcate pe Instagram. 
  • Pe 14 ianuarie, la comisia de audieri de la ANAD, Ioniță a recunoscut toate acuzațiile, iar pe 2 februarie le-a confirmat în direct, la GSP Live.
  • Recent, Ioniță și-a schimbat declarația și a spus că a fost forțat de ANAD să facă acele declarații

VIDEO Ce ar face Alex Ioniță dacă ar primi pedeapsa maximă din partea ANAD

Citește mai multe știri despre cazul de dopaj de la Astra: 

Lovitură de teatru în cazul de dopaj de la Astra! Ioniță și-a retras azi noapte mărturia: „Am fost supus unei presiuni enorme. Am recunoscut ce mi s-a dictat să recunosc”

Astra reacționează după dezvăluirile GSP legate de mărturia lui Ioniță: „Aceste noi declarații ar trebui analizate atent de toată lumea”

Playtech: Dan Bittman, scandal în direct la Antena 3. Mihai Gâdea nu a avut replică


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă