Dr Ionel Spătariu a murit la 57 de ani. Fusese infectat cu Covid

2 săptămâni in urmă 25

Dr Ionel Spătariu a murit. Încă un medic a pierdut lupta cu coronavirusul. Acesta nu era vaccinat anti-COVID și, din păcate, colegii lui nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Dr Ionel Spătariu, medic ginecolog, în vârstă de 57 de ani, de la Clinica Odobescu din Timișoara, a decedat astăzi. El a ajuns la spitalul Victor Babeș în urmă cu o săptămână, dar se pare că a fost mult prea târziu. Medicul nu era vaccinat anti-COVID.

Colegii lui, medici, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

”E o mare tragedie. A mai decedat un coleg medic din cauza COVID, de la ginecologie. La noi a venit cam în urmă cu o săptămână, nu era vaccinat, dar noi am făcut tot ce am putut să îl salvăm. Se pare că totul a fost prea târziu”, a spus prof. dr. Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș, potrivit ziuadevest.ro.

Moartea medicului a fost anunțată pe rețelele sociale și de apropiații acestuia.

”S-a stins din viață bunul meu prieten, domnul doctor Spătariu Ionel, excelent coleg și prieten un om deosebit (…) Dumnezeu să-l ierte! Groaznică și cu totul neașteptată tragedie. Acest virus a mai luat un om bun”, a scris pe Facebook scriitorul Marius Ganea.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 2.644 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore. De asemenea, au fost înregistrate 65 de decese. Numărul pacienţilor internaţi la ATI este 958.

Până astăzi, 19.200 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 10.02.2021 (10:00) – 11.02.2021 (10:00) au fost raportate 65 de decese (40 bărbaţi şi 25 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Buzău,  Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mureş, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Ilfov şi Bucureşti.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 deces la categoria de vârstă 40-49 ani, 5 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 15 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 16 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 27 decese la categoria de peste 80 de ani.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă