Dr. Dre a ajuns de urgență la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

1 lună in urmă 22

Sunt vești proaste după ce s-a aflat că Dr. Dre a ajuns de urgență la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii celebrului rapper, citiți în articolul de mai jos.

Rapperul Dr. Dre a ajuns în stare gravă la spital. Diagnostic dur din partea medicilor

Fanii celebrului rapper sunt în stare de șoc după ce s-a aflat că acesta a ajuns de urgență la spital. Diagnosticuol medicilor este unul crunt, cântărețul suferind de o boală foarte grea.

Astfel, Rapperul Dr. Dre a fost internat în spital, iar medicii au constatat în urma analizelor medical la care l-au supus că acesta ar fi făcut un anevrism cerebral. Din fericire, în ciuda diagnosticului grav, el și-a anunțat însă marți fanii că se simte ”bine”, pentru a pune capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate.

Dr. Dre a fost internat la Los Angeles

După ce i s-a făcut rău rapperul Dr. Dre a fost internat într-un spital din Los Angeles. ”Mă simt bine şi primesc îngrijiri excelente din partea echipei mele medicale”, a declarat magnatul muzicii pe rețeaua de socializare Instagram în timp ce relatările despre starea sa de sănpătate au început să facă înconjurul globului, potrivit AFP și Agerpres.

Celebrul rapper și-a anunțat fanii, de asemenea, că de abia așteaptăsă ajungă acasă. ”Voi ieşi din spital şi mă voi întoarce acasă în curând. Mulţumesc tuturor marilor medici profesionişti de la Cedars”, a transmis Dr. Dre.

Când a devenit celebru Dr. Dre

Rapperul Dr. Dre are 55 de ani, pe numele său real Andre Young, este una dintre cele mai influente personalităţi de pe scena hip-hop din SUA și lumea întreagă. Dr.

Dre a cunoscut celebritatea alături de pionierii gangsta rap N.W.A., în anii 1980. Astfel, în deceniul următor, artistul a fondat Death Row Records, apoi Beats Eletronics, compania sa de căşti audio, care a fost achiziționată de Apple.

Prietenii cântărețului i-a transmis mesaje de însănătoșire

De asemenea, Dr. Dre a colaborat cu cei mai mari artişti rap precum Eminem, căruia i-a fost și mentor, Snoop Dogg sau Combs, şi a lansat gangsta rap şi G-Funk pe Coasta de Vest a Americii.

Astfel, vestea spitalizării sale a stârnit un val de îngrijorare pe reţelele sociale, în special în rândul prietenilor săi. ”Trimiteţi dragostea şi rugăciunile voastre prietenului Dr. Dre”, a scris Ice Cube pe Twitter. Nici Snoop Dog nu a uitat de bunul său prieten. ”Fă-te bine Dr. Dre pentru că avem nevoie de tine”, a scris şi Snoop Dogg pe rețeaua de socializare Instagram.

The post Dr. Dre a ajuns de urgență la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă