Dr. Adina Alberts, război uriaș cu medicii specialiști: „Nu e nicio amenințare. Își bat joc de noi, există alte interese”

2 luni in urmă 5

Chirurgul estetician, Adina Alberts, a vorbit marți seară despre modul în care cetățenii sunt mințiți și manipulați cu privire la valul trei al pandemiei. Medicul susține că toate informațiile sunt false, altfel, autoritățile competente ar fi dat autorizație pentru folosirea Ivermectinei.

“Am putea să sculăm din mormânt oameni din ultimul stadiu de boală”

Medicul Adina Alberts, cunoscută pentru intervențiile sale diferite față de cele ale autorităților, a revenit cu un nou apel către populație. Aceasta îndeamnă oamenii să nu se teamă de acest nou val al pandemiei, căci este doar o minciună pentru obținerea altor interese.

Chirurugul susține, de asemenea, că autoritățile și medicii care avertizează asupra noului val vor să își bată joc de oameni pentru a-și atinge interesele. Acesta crede cu tărie că folosirea medicamentului folosit în SUA, Ivermectina, ar putea fi salvarea tuturor.

„Doar pot să constat, așa cum foarte multă lume poate deja să realizeze, e o măsluire, o încercare de a forma artificial acest al treilea val. Nu a venit. Dacă, într-adevăr, ar fi fost și cea mai mică amenințare că ar fi venit al treilea val peste noi ar fi trebuit să facem următorul lucru.

Să dăm drumul, să liberalizăm accesul la Ivermectină, o substanță considerată de marii specialiști ai lumii substanța – miracol. Am putea preveni orice fel de mutație. Am putea să sculăm din mormânt oameni din ultimul stadiu de boală. Se putea face dacă era o ameninațare. Dar nu e nicio amenințare, pur și simplu își bat joc de noi, există alte interese.

Pot să bănuiesc că interesul e să încheiem acel studiu clinic la nivelul țării noastre vizavi de aceste vaccinuri”, a declarat Adina Alberts la RomâniaTv.

Beatrice Mahler, avertisment despre cel de-al treilea val

Într-o aliniere cu informațiile transmise și de alți specialiști, managerul de la Nasta atrage atenția asupra exploziei de îmbolnăviridin ultima perioada.

În urmă cu puțin timp, medicul a dezvăluit că locurile la Terapie Intensivă sunt ocupate în totalitate, iar numărul pacienților infectați crește alarmant. Aceasta a vorbit, de asemenea, de riscul de contagiozitate crescută cu tulpina britanică și a încurajat cetățenii să se protejeze.

„Secția ATI este complet plină, inclusiv unitatea mobilă. În secție sunt câteva locuri libere, acolo fluxul de internări – externări permite să putem face externări și să rămânem în cursul zilei cu câteva locuri, dar ultimele patru zile a însemnat o creștere a numărului de pacienți și asta mă îngrijorează.

Iar cu tulpină britanică pe care o avem în circulație nu e deloc greu să avem o creștere a numărului de cazuri pentru că e extrem de contagioasă.

La cum au evoluat lucrurile în Marius Nasta, e o părere personală, eu cred că am intrat în valul 3 și evoluția nu poate fi decât îngrijorătoare.

Dacă numărul de internări va rămâne același, și depinde de fiecare din noi cum vom respectă regulile și cum vom înțelege că împreună putem depăși acele momente de care ne e teamă tuturor, și anume depășirea capacității spitalelor de asistență pacientului Covid”, a declarat Beatrice Mahler.

The post Dr. Adina Alberts, război uriaș cu medicii specialiști: „Nu e nicio amenințare. Își bat joc de noi, există alte interese” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă