Dozele de vaccin au ajuns cu intarziere la centrul de vaccinare din Spitalul Pantelimon din Capitala

1 lună in urmă 19

Dozele de vaccin au ajuns cu intarziere, a doua zi consecutiv, la Spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon din Capitala. Serul a ajuns mai tarziu, in jurul orei 10.00, astfel ca in fata institutiei s-a format o coada de cateva zeci de persoane.

E prima zi in care toate persoanele care s-au inscris la vaccinare si care faceau parte din a doua etapa de vaccinare vor fi reprogramate.

35.000 de persoane, amanate

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19 (CNCAV) anunta cum se va desfasura procesul de reprogramare a persoanelor incluse in etapa a doua de vaccinare din categoria domeniilor esentiale.

Incepand cu data de 28 ianuarie 2020, se pune in aplicare procesul de reprogramare a persoanelor incluse in etapa a doua de vaccinare din categoria domenii esentiale. Astfel, o persoana programata initial pentru administrarea primei doze la data de 28 ianuarie va fi reprogramata la data de 8 februarie cu rapel la data de 8 martie (28 zile), explica autoritatile.

Sunt 35.304 persoane care aveau programare initiala in perioada 28 ianuarie - 11 februarie si care vor fi reprogramate la un interval de 10 zile.

Reprogramarile se fac la centrele initiale

In ceea ce priveste reprogramarea persoanelor din etapa a doua din categoria domenii esentiale, aceasta se face prin intermediul platformei informatice, in ordinea realizarii programarilor initiale, la centrele de vaccinare unde acestea erau programate initial.

CNCAV anunta ca a formulat deja noile cerinte operationale catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale, astfel incat procesul de reprogramare sa se desfasoare optim.

Citeste si:

Ce s-a intamplat marti seara in dosarul Elenei Udrea si al Ioanei Basescu. Cronica unui proces maraton: "Dispret fata de lege"EXCLUSIV Cum s-a reimbolnavit miliardarul Ioan Niculae de COVID - 19Val de comentarii acide dupa ce poza unui soldat roman care tine AK-ul gresit a devenit viralaFOTO Fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu face furori pe plajele din MaldiveCase la 1 euro in Italia si bonus 25.000 euro pentru renovare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă