Dovada clară că Walter Zenga este îndrăgostit lulea. Suma colosală pe care a plătit-o pentru plăcerile noii sale iubite în doar o lună

3 săptămâni in urmă 18

Walter Zenga se iubește cu o domnișoară mai tânără cu 30 de ani ca el. Michela Motoc a avut multe dorințe în ultima perioadă, așa că partenerul său a avut grijă ca aceasta să aibă parte de tot ce este mai bun, oferind o sumă imensă pentru plăcerile blondinei.

Walter Zenga, extrem de îndrăgostit de noua iubită

Fostul mare portar al naționalei Italiei are o nouă relație. Acesta a fost căsătorit cu Raluca timp de 15 ani, însă cei doi au decis să divorțeze în urmă cu doar câteva luni. Walter Zenga a renunțat la Dubai și s-a mutat la Milano, așa că și-a refăcut viața cu frumoasa Michela Motoc.

Se pare că aceștia sunt extrem de îndrăgostiți și s-au mutat deja împreună, fără a se gândi la diferența de vârstă dintre ei. Ba chiar, Walter Zenga are grijă ca Michela Motoc să își îndeplinească orice mare dorință, așa că nu a stat pe gânduri când blondina s-a decis să își facă anumite intervenții estetice.

Aceasta a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni pentru a rezolva anumite imperfecțiuni care nu îi dădeau pace, potrivit Cancan. Ea a mărturisit pe rețelele de socializare că a plecat în Turcia pentru a recurge la anumite intervenții extrem de costisitoare.

Ce intervenții estetice și-a făcut Michela Motoc, de fapt

Aceasta și-a făcut o liposucție, dar nu s-a oprit aici, optând și pentru brazilian butt lift, intervenție ce presupune recoltarea grăsimii de pe abdomen și șolduri și injectarea ei în posterior. Nu mai puțin de 2.900 de euro a plătit blondina pentru aceste dorințe ale sale.

Ba chiar, ea și-a modificat și sânii la o clinică din București. Iubita lui Walter Zenga a plătit 3.500 de euro pentru modificarea bustului, alegând un volum de 600 de centrimetri cubi, așa că mulți se întreabă dacă a reușit să ajungă la formele pe care le visa cu ajutorul financiar primit din partea partenerului său.

Cine este Michela Motoc, femeia care l-a cucerit pe Walter Zenga

Michela Motoc e cu 30 de ani mai tânără ca Walter Zenga, s-a născut în România, însă a crescut în Italia, într-o localitate aflată pe lângă Verona. Aceasta l-a cunoscut pe fostul portar în Dubai, ținând cont că a locuit acolo o perioadă. Cei doi preferă să fie discreți și să nu ofere multe detalii despre relația lor.

Blondina a câștigat locul 3 la concursul de frumusețe Miss Europa Continental în urmă cu 5 ani și se bucură de foarte mulți fani în mediul digital. Aceasta se prezintă pe rețelele de socializare drept antrenor personal, fotomodel și influencer.

The post Dovada clară că Walter Zenga este îndrăgostit lulea. Suma colosală pe care a plătit-o pentru plăcerile noii sale iubite în doar o lună appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă