Dovada că una dintre victime a fost împuşcată de poliţiştii din Oneşti. Ministrul Bode confirmă FOTO

2 luni in urmă 2

Dovada că una dintre victime a fost împuşcată de poliţiştii din Oneşti. După ce fratele muncitorului în vârstă de 36 de ani a declarat că victima ar fi fost împuşcată din greşeală de poliţişti, a apărut şi o fotografie care confirmă acest lucru.

Dovada că una dintre victime a fost împuşcată de poliţiştii din Oneşti

În fotografia care a fost făcută publică se poate observa că pe abdomenul şi pe pieptul tânărului în vârstă de 36 de ani se văd urme care seamănă cu cele lăsate de gloanţele de cauciuc.

Fotografia a apărut după ce fratele victimei a declarat, miercuri, că victima ar fi fost împuşcată din greşeală de poliţişti.

„Din ce am auzit ar fi fost lovit din greșeală cu niște gloanțe de cauciuc trase de polițiști în timpul intervenției. (…) Nu am apucat să văd, pentru că fratele meu a fost sigilat. Eu nu am văzut tot evenimentul, am fost puțin ferit. Oamenii spun că unul dintre oamenii sechestrați ar fi atacat agresorul.

Fotografia care arată că una dintre victime a fost împuşcată de poliţişti

Polițiștii ar fi trebuit să acționeze. Informațiile mele sunt de la firma de servicii funerare. Nu am informații de la spital și nici de la poliție. Ce aud vine de la oamenii din jur, jurnalșiști, aparent au mai multe informații decât mine”, a spus Paul Iștoan, fratele victimei, la Realitatea PLUS.

Citeşte şi EXCLUSIV Primele imagini din apartamentul în care au fost ucişi cei doi ostatici

Reamintim că anchetatorii au negat că gloanţele de cauciuc ar fi atins una dintre victime.

„Nu, gloantele de cauciuc și nici una dintre munițiile folosite nu au atins victimele. Victima de 36 de ani prezintă doar plăgi înjunghiate. S-au folosit concomitent cele două tipuri de muniție”, a declarat Alexandru Scurtu, șef SIAS.

Cu toate acestea, ministrul de Interne a confirmat că gloanţele de cauciuc au ajuns în corpul victimei de 36 de ani.

” Vă asigur că știu în acest moment cum s-a folosit munitia si in ce conditii au ajuns acele gloane neletale in corpul victimei. Au explicat si vor explica care a fost pozitia de tragere, unde era victima. Eu am vazut tot si sunt convins anchetele in derulare vor lamuri acet lucru”, a spus Lucian Bode în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeşte şi Criminalul de la Oneşti şi-a pus victimele să-şi sune familiile înainte să le omoare

Vladimir Beliş: Eu nu aş merge pe ideea unor leziuni cu armă de foc

Profesorul universitar doctor academician Vladimir Beliş, a analizat imaginile cu leziunile de pe trupurile muncitorilor ucişi la Oneşti.

„După parerea mea, este greu de presupus că sunt făcute cu arme de foc. Cel puţin dintr-un motiv, o armă de foc nu poate face orificii atât de grupate.

Eu nu aş merge pe ideea unor leziuni cu armă de foc. Pe de altă parte, medicul legist a învăţat să descrie dacă sunt orificii produse prin arme de foc si să facă discriminarea între orificii de intarare şi orificii de ieşire. Dacă ar fi fost armă cu gloanţe de bilă de cauciuc ele trebuiau să fie găsite.

Dacă e vorba de arme de foc cu glonţ, acela depinde de direcţie, dar cel puţin unul trebuia să afecteze coloana vertebrală. Este un ţesut compact care împiedică ieşirea glonţului din corp. Prezenţa unor gloanţe de război este, după părerea mea, exclusă”, a spus pentru Antena 3 prof. dr. Vladimir Beliş.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă