Dovada că Erling Haaland este om, până la urmă! De unde a putut rata norvegianul, în meciul în care a reușit și un hattrick

1 lună in urmă 32

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Ultimul meci disputat de vârful născut în Anglia a fost partida dintre Norvegia și Gibraltar, câștigată de țara scandinavă cu 5-1, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Erling Haaland a produs ratarea serii în același meci în care a reușit un hattrick pentru Norvegia

Haaland și-a demonstrat din nou clasa și a marcat două goluri în prima repriză, pentru ca mai apoi să reușească hattrick-ul, în primul minut al prelungirilor. Norvegianul putea să înscrie chiar patru goluri, însă a ratat într-un mod care nu îi este caracteristic. 

La o centrare venită de pe partea dreaptă din partea lui Sorloth, Haaland s-a demarcat foarte bine și i-a luat fața fundașului advers, însă a trimis balonul mult pe lângă poartă, din doi metri, cu mai mult de jumătate de poartă goală. 

  • 130 de milioane de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, potrivit celor de la Transfermarkt. 

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Erling Haaland este ținta principală a celor de la Manchester United pentru vara viitoare

Deși vicecampioana Angliei are cinci candidați serioși pentru postul de atacant central (n.r. Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford, Edinson Cavani, Anthony Martial și Mason Greenwood), aceasta mai vrea să facă o adiție importantă vara viitoare în compartimentul ofensiv.

Conform celor de la ESPN, Erling Haaland este ținta principală a "diavolilor roșii" pentru vara viitoare. Norvegianul va avea o clauză de reziliere de doar 75 de milioane de euro, un "chilipir" având în vedere valoarea acestuia și prețurile cerute de cluburi în această perioadă pentru fotbaliștii lor.

Totuși, Manchester United are concurență serioasă pentru semnătura lui Haaland. PSG, Chelea, Bayern și Real Madrid sunt doar câteva echipe care urmăresc cu atenție situația acestuia, deși este limpede că aproape fiecare club uriaș din Europa ar fi dispus să plătească această sumă pentru un jucător de calibrul său.

Etichete: norvegia , erling haaland
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă