Două tinere din Craiova, rănite în staţia de tramvai, după ce șoferul a pierdut controlul volanului din cauza poleiului

2 săptămâni in urmă 7

O mașină condusă de un tânăr de 24 de ani a intrat într-un refugiu de calatori dintr-o stație de tramvai din orașul Craiova, unde se aflau două tinere, scrie ziarul local Gazeta de Sud. Victimele au fost transportate la  Spital.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a avut loc miercuri dimineața la intersecţia străzii Calea Severinului cu Bulevadul Dacia.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, la intersecţia străzii Calea Severinului cu Bulevadul Dacia, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Craiova, ar fi accidentat două tinere de 22 şi 23 de ani, prima din Craiova şi cea de-a doua din Coţofenii din Faţă, care se aflau în staţia de refugiu pentru tramvai. În urma evenimentului rutier, cele două tinere fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Potrivit poliţiştilor doljeni, şoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Cel mai probabil, şoferul a pierdut controlul direcţiei din cauza poleiului de pe şosea.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au precizat oamenii legii. Aceştia mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă