Două persoane, femeie şi bărbat, găsite moarte într-o casă din Galaţi. Există suspiciune de crimă urmată de sinucidere

1 lună in urmă 76

Două persoane, femeie şi bărbat, au fost găsite moarte într-o casă din comuna Independenţa, judeţul Galaţi, joi seara.

Două persoane, femeie şi bărbat, găsite moarte într-o casă din Galaţi

Două persoane, femeie şi bărbat, găsite moarte într-o casă din Galaţi

Observator/ imagine ilustrativă

  • Cele două persoane găsite moarte în Galaţi aveau de mai mulţi ani o relaţie.

Primele informaţii de la faţa locului, obţinute de Adrian Obreja, corespondent Observator, arată că, cel mai probabil, avem de a face cu o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul şi femeie ar fi avut o relaţie de mai mult timp, însă cei doi nu erau căsătoriţi, iar femeia ar fi avut doi copii dintr-o altă relaţie.

Cei doi copii ar fi fost plecaţi de acasă şi când s-au întors, joi seara, i-au găsit pe cei doi fără suflare. Femeia ar fi fost înjunghiată de mai multe ori, iar bărbatul a fost găsit spânzurat, din acest motiv anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca bărbatul să o fi înjunghiat pe femeie, iar apoi să-şi fi pus capăt zilelor prin spânzurare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă