Două persoane au murit într-un accident cumplit pe autostradă. O maşină a luat foc în urma impactului puternic

1 lună in urmă 1

Două persoane au murit într-un accident cumplit pe autostradă. Tragedia s-a petrecut pe autostrada care leagă Timişoara de Arad, între localităţile Orţişoara (judeţul Timiş) şi Şagu (judeţul Arad).

Două persoane au murit într-un accident cumplit pe autostradă

Două maşini s-au lovit puternic pe autostrada Arad-Timişoara, iar în urma impactului una dintre acestea a luat foc. Potrivit primelor informaţii, doi oameni au murit, iar alţi cinci au fost răniţi.

Accidentul s-a petrecut pe sensul de mers dinspre Timişoara către Arad, între localităţile Orţişoara şi Şagu. Mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe intervin în zonă, iar traficul a fost blocat.

Citeşte şi Poliţist mort într-un accident cumplit lângă Palatul Parlamentului. A intrat cu motocicleta într-o maşină

Fotbalist mort în accident. Tragedie în Olt

Un tânăr fotbalist şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit care a avut loc, joi dimineaţa, în comuna Şopârliţa. El a fost găsit mort după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în apropierea căii ferate din comună.

După ce a fost scos de sub fiarele maşinii, trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Fotbalistul avea numai 20 de ani şi juca la echipa „Speranţa Şopârliţa”. Acesta era student la Sociologie, în cadrul Universității din Craiova, Facultatea de Științe Sociale.

Citeşte şi Accident în Iaşi. O cântăreaţă a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce şi-a făcut BMW-ul praf

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă