Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite după ce două dube s-au ciocnit frontal în Mureş

1 lună in urmă 15

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, miercuri dimineață, în urma unei coliziuni frontale dintre două dube de transport în Mureș.

Pasagerii au rămas încarceraţi. Printre victime se numără şi un minor. Tragicul eveniment s-a petrecut la intrate în localitatea Văleni. Autorităţile sosite la faţa locului au început imediat procedura de scoatere a victimelor din maşinile făcute zob.

Din păcate, pentru două dintre victime medicii nu au mai putut face nimic. Alte două, printre care şi copilul, au fost transportate la spital cu răni grave şi se zbat acum între viaţă şi moarte. Traficul este în continuare blocat în zonă.

Traficul blocat în zonă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unei coliziuni frontale dintre două dube, circulația este întreruptă pe DN 13 Târgu Mureș – Sighișoara,în afara localității Vălenii, județul Mureș.

Conform ISU Mureș, 4 victime au fost găsite încarcerate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă