Două licee, o școală gimnazială și două grădinițe din București vor rămâne și în semestrul II tot exclusiv online. Celelalte 655 de unități de învățământ din Capitală încep în scenariul galben

2 luni in urmă 1

Două licee, o școală gimnazială și două grădinițe din București vor rămâne și în semestrul II tot exclusiv online, iar celelalte 655 de unități de învățământ din Capitală încep în scenariul galben, a decis vineri Comitetul pentru Situații de Urgență a Municipiului București, pe baza propunerilor făcute de consiliile de administrație ale școlilor.

Astfel, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, Liceul tehnologic „Traian Vuia” și școala gimnazială 124 rămân în online pe motive legate de infrastructură, iar grădinițele 35 și 185 din cauza lipsei căldurii.

Restul unităților de învățământ vor desfășura cursurile potrivit scenariului galben: cursuri fizice pentru creșe, grădinițe, clasele 0-4, 8, 12 și 13, iar restul online.

Prefectul Traian Berbeceanu a anunțat că începând de luni vor fi făcute controale în toate școlile pentru a vedea dacă sunt respectate condițiile impuse pentru redeschiderea școlilor.

Citește și

Cum se deschid școlile în fiecare localitate. Bucureștiul este în scenariul galben / Ministerul Educației a publicat scenariile pentru toată țara (DOCUMENT)

sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă