Două infracțiuni de omor, aflate pe numele motociclistului arestat pentru uciderea tânărului de pe trotineta electrică. Cazul a avut loc în 2014 când a murit un biciclist

2 luni in urmă 53

Motociclistul arestat joi pentru omor, după ce a provocat moartea tânărului aflat pe trotineta electrică cu care intrase în conflict, a mai comis o infracțiune soldată cu un deces în trafic, relatează Europa FM.

Motociclistul, care ar fi instructor moto și profesor de conducere defensivă, a mai fost implicat într-un accident la fel de grav, în anul 2014.

Atunci a decedat un biciclist, iar Poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au investigat timp de 5 ani fapta, astfel că trimiterea în judecată s-a produs în 2019. Procesul nu s-a încheiat, următorul termen de judecată pentru accidentul din 2014 fiind luna septembrie.

”Persoana la care faceți referirea a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza municipiului București, eveniment soldat cu decesul unui biciclist. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar la data de 24 septembrie 2019, Brigada Rutieră a înaintat dosarul penal către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu propunere legală.”, a declarat, la Europa FM, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, Andra Arsintescu.

Inculpatul este un bărbat de 53 de ani, instructor moto, motociclist de 30 de ani.

Avocatul său a susținut în fața judecătorilor care l-au arestat că acesta este implicat în activități de prevenire și a colaborat cu Brigada Rutieră de mai multe ori pentru prevenție.

El nu are cazier pentru că accidentul din 2014, soldat cu moartea biciclistului, nu a primit un verdict final nici măcar la 7 ani de la producerea lui.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă