Două explozii au aruncat în aer capacele de canalizare în Sibiu. Autoritățile confirmă defecţiuni la unele cabluri electrice

2 săptămâni in urmă 27

Două explozii au aruncat în aer capacele de canalizare în Sibiu. Autorităţile au intervenit, luni, după ce în două canale din municipiul Sibiu au fost sesizate explozii neurmate de incendii, dar care au generat fum toxic. Traficul în zonă a fost restricţionat, iar echipele de intervenţie au constatat că a fost vorba de defecţiuni ale unor cabluri electrice.

Două explozii au aruncat în aer capacele de canalizare în Sibiu

captura video YouTube/Sibiu Independent

Mai mulţi sibieni au semnalat, luni, la 112, producerea a două explozii în două canale situate în municipiul Sibiu, intersecţia străzilor Tudor Arghezi cu str. Vasile Cârlova.  Mai multe echipaje de pompieri, dar şi reprezentanţi EOn, Electrica şi Apă Canal s-au deplasat în zonă, traficul fiind oprit.  

”În urma evaluării situaţiei existente la faţa locului de către specialişti, a rezultat faptul că un scurtcircuit electric ca urmare a unei defecţiuni la cablurile electrice a fost cauza care a determinat producerea acestor explozii, neurmate de incendii”, a transmis ISU Sibiu, potrivit news.ro.

Pompierii au mai precizat că scurtcircuitul a produs arderea mocnită, însoţită de degajare de fum toxic, care, la momentul contactului  cu o cantitate de oxigen, a produs explozia. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă