Două erori și o mutare decisivă reușite de Gigi Becali după ce a revenit ca „antrenor” la FCSB | SPECIAL

1 săptămână in urmă 21

Meciul FCSB – FC Botoșani este primul al „roș-albaștrilor” după plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca tehnică, dar și primul la care Gigi Becali a revenit la butoane. Trupa din Berceni s-a chinuit cu botoșănenii pe care i-a învins cu 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0.

Latifundiarul din Pipera a acceptat să stea în urmbră pe perioada mandatului lui Edi Iordănescu la FCSB, dar lucrurile s-au schimbat după plecarea antrenorului în vârstă de 43 de ani și a făcut două mutări decisive la duelul cu FC Botoșani.

Deși Toni Petrea a fost numit antrenor principal, Gigi Becali este cel care decide toate mișcările care au loc la vicecampioana României. Astfel, patronul formației roș-albastre a efectuat nu mai puțin de patru schimbări în formula de start pentru meciul cu FC Botoșani, față de ultima partidă a lui Edi Iordănescu pe banca celor de la FCSB.

Greșelile decisive făcute de Gigi Becali după ce a revenit ca antrenor la FCSB

Iulian Cristea și Denis Haruț au fost trecuți pe banca de rezerve, iar locurile acestora au fost luate de către Andrei Miron, respectiv Ovidiu Popescu. Din ofensivă au dispărut Constantin Budescu, fotbalist criticat dur de către Gigi Becali, și Răzvan Oaidă. Aceștia au fost înlocuiți de Claudiu Keșeru și Andrei Cordea.

Dintre cele patru modificări făcute de către patronul echipei roș-albastre, două au fost total neinspirate. Gigi Becali a decis ca Ovidiu Popescu să joace fundaș stânga, chiar dacă Toni Petrea îl avea la dispoziție pe Risto Radunovic, fotbalist care a fost integralist în meciul jucat de Muntenegru cu Țările de Jos și care a dat o pasă decisivă la golul de 2-2.

O altă greșeală făcută de Gigi Becali la partida cu FC Botoșani a fost cea de a-l scoate din echipa de start pe Iulian Cristea, unul dintre cei mai constanți jucători de la vicecampioana României în mandatul lui Edi Iordănescu. Fundașul în vârstă de 27 de ani a fost ținut la echipă doar de antrenorul în vârstă de 43 de ani, dar este de așteptat ca Gigi Becali să renunțe la serviciile sale în perioada de mercato din vară.

Iulian Cristea dă mâna cu sporterii vicecampioanei României la finalul meciului FCSB – Dinamo.

FCSB, schimbare reușită: Budescu în locul lui Keșeru

Doi jucători au mai primit o șansă după revenirea lui Gigi Becali la butoane. Constantin Budescu a fost introdus pe teren de către Toni Petrea în minutul 59 al meciului cu FC Botoșani și a pasat decisiv la golul înscris de Ianis Stoica în minutul 86, în timp ce Răzvan Oaidă a intrat în prelungirile partidei de pe „Arena Națională”. De partea cealaltă, Iulian Cristea și Denis Haruț au fost rezerve neutilizate.

„Vreau golazo, nu circăraie! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie, exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus – Gigi Becali, despre Constantin Budescu.

The post Două erori și o mutare decisivă reușite de Gigi Becali după ce a revenit ca „antrenor” la FCSB | SPECIAL appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă