Două cupluri de la Mireasa, sezonul 1, s-au apucat de vlogging. Dezvăluiri inedite despre cum s-a schimbat viața lor după emisiune

5 luni in urmă 77

Autor: Redacție a1.ro
Vineri, 18 Septembrie 2020, 12:51 Actualizat Vineri, 18 Septembrie 2020, 12:52

Două cupluri din casa "Mireasa" sezonul 1 s-au apucat de vlog. Cum s-a schimbat viața foștilor concurenți după ce au participat la emisiune.

Au câștigat marele premiu oferit de emisiunea "Mireasa",iar acum cuplul Andra și Armando s-au apucat, recent de vlog.

citește și: Costi și Alexandra de la Mireasa se pregătesc de nuntă? Tânărul i-a pus o bijuterie pe deget. Cum arată inelul de logodnă

După ce au colindat toată țara în lung și în lat, bucurându-se de viața de cuplu, cei doi tineri au ales acum să împărtășească cu fanii lor cele mai prețioase momente din viața lor de zi cu zi. Așa că, și-au făcut un cont de Youtube, unde își țin la curent admiratorii cu tot ce fac ei.

După săptămâni bune petrecute în casa „Mireasa” de la Antena 1, Andra Nicolin și Armando Rădulescu au reușit să devină unul dintre cele mai apreciate cupluri din competiție. Cei doi au demonstrat că dragostea lor este una cât se poate de autentică și astfel, la finalul show-ului, cei doi au fost răsplătiți cu marele premiu: o nuntă la cheie și incredibila sumă de 40.000 de euro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă