Două accidente rutiere s-au produs la câteva minute unul de altul în județul Neamț, pe Drumul European 85

1 lună in urmă 1

Două accidente rutiere s-au produs, vineri, pe drumul european 85, la interval de câteva minute, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Plecaţi spre un accident rutier produs în Traian, comuna Săbăoani, pompierii au dat peste un alt accident, la intersecţia cu localitatea Tămăşeni.

„Autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD TIM şi-au continuat deplasarea către locul solicitării, la Traian, iar autospeciala de stingere a rămas la locul accidentului, solicitându-se în sprijin o ambulanţă SMURD şi două echipaje cu ambulanţe. Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, rezultând două victime. Pompierii au acordat măsurile de prim ajutor unei victime aflate în stare gravă, până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Victimele acestui accident rutier, două tinere, au fost preluate de echipaje de la SAJ şi SMURD şi transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

La accidentul din localitatea Traian, pompierii au găsit o persoană încarcerată, ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme.

Pompierii au scos din autoturism, cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, un bărbat de 22 ani, care a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pexels

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă