Dosarul Caracal: Mandate de aducere pentru audierea unor martori, printre care şi Remus Rădoi

3 săptămâni in urmă 28

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 20:46

120 citiri

 Mandate de aducere pentru audierea unor martori, printre care şi Remus Rădoi

Tribunalul Olt va emite mandate de aducere pentru audierea unor martori din dosarul "Caracal", printre care şi Remus Rădoi, un controversat om de afaceri la care ar fi apelat poliţiştii pentru a afla mai multe informaţii după dispariţia Alexandrei Măceşanu.

Potrivit datelor postate miercuri pe portalul instanţei, în dosarul cauzei, având ca obiect traficul de persoane, a fost fixat un nou termen de judecată, pe 24 noiembrie, în vederea continuării audierii martorilor.

Pentru a fi audiaţi pe 24 noiembrie, instanţa va emite mandate de aducere pentru cinci martori şi a citat alţi doi martori. Dosarul se judecă pe fond la Tribunalul Olt, procesul începând în 2020 şi având mai multe termene, de cele mai multe ori fiind audiaţi diferiţi martori.

La termenul din luna octombrie cauza a fost amânată pentru că cei doi inculpaţi, Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, au fost în carantină din cauza infectării cu SARS-CoV-2.

Pe 15 ianuarie 2020 a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din cazul "Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal. Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Citeste si:

 ”Urmărirea penală nu este afectată de motive de nelegalitate”. Se cere demisia șefului Secției Parchetelor Militare

Parchetul General susţine că urmărirea penală în dosarul Revoluţiei nu este afectată de motive de nelegalitate, iar procurorii studiază de doi ani jurisprudenţa internaţională în...

Ședință de judecată cu miză, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Curtea Supremă decide dacă retrimite dosarul Revoluției la procuror

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie hotărăşte miercuri dacă menţine decizia de restituie la Parchetul Militar a dosarului Revoluţiei în care fostul preşedinte Ion Iliescu şi fostul...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă