Dosar penal pentru un live pe Facebook de la spitalul Victor Babeș din Timișoara - Ce a putut să spună un bărbat pe rețelele de socializare

1 lună in urmă 23

Dosar penal Dosar penal

A fost întocmit dosar penal pentru un bărbat care a făcut un live din curtea spitalului Victor Babeș din Timișoara unde susținea că nu sunt pacienți. El este cunoscut ca un contestatar al vaccinului pe rețelele de socializare și un contestatar al restricțiilor.

VINERI, 05 NOIEMBRIE 2021, 07:24

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Dan Istratie

Încă un dosar penal a fost deschis de polițiști pentru răspândirea de informații false. Un bărbat s-a filmat în curtea spitalului Victor Babeș din Timișoara ca să demonstreze că spitalul este gol, nu plin cu pacienți covid19. 

În imaginile transmise în direct pe Facebook, individul arăta situația din curtea din spate a spitalului. Apoi a mers în față, unde erau mai multe ambulanțe. Deși susținea că echipajele medicale stau degeaba, în imaginile surprinse chiar de bărbat se vede că pacienții ajungeau în număr mare cu salvările.

Individul este cunoscut în mediul online drept contestatar al restricțiilor introduse de autorități și a mai făcut transmisiuni de la alte spitale. Acum, polițiștii timișoreni i-au deschis un dosar penal pentru comunicarea sau răspândirea de informații false. În urmă cu câteva săptămâni, și o femeie din Neamț care a procedat la fel s-a ales cu dosar penal. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă