Dosar penal pentru ucidere din culpă, deschis după decesul pilotului Adrian Răspopa

1 lună in urmă 18

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul pilotului Adrian Răspopa, care a murit sâmbătă după un accident produs la Raliul Iașului.

Dosar penal pentru ucidere din culpă, deschis după decesul pilotului Adrian Răspopa

„Având în vedere decesul pilotului la Raliul Iașului, ce a avut loc la data de 4 Septembrie ac, polițiștii au întocmit dosar penal de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului și luării măsurilor legale care se impun”, a anunțat duminică IPJ Iași.

A murit în urma accidentului

Pilotul Adrian Răspopa a murit sâmbătă la spital, după ce a fost rănit grav într-un accident produs la Raliul Iașului.

Potrivit Federației Române de Automobilism Sporrtiv, acesta a suferit sâmbătă un accident grav pe a doua probă specială de la Raliul Iașului. Transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență, pilotul a fost operat, însă din cauza rănilor grave, nu a mai putut fi salvat.

Conducerea competiției a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfășurare și anularea etapei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”

1

Un bărbat din Cluj s-a filmat într-un live pe Facebook, în timp ce oferea 10.000 de lei, pentru a fi dus în Germania să-şi omoare fosta iubită, dar şi pe noul său iubit. În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă