Dosar penal pe numele primarului din Sângeorz-Băi, care şi-a umilit fiica, ţinând-o dezbrăcată în genunchi

5 luni in urmă 19

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului în cazul primarului din Sângeorz-Băi. Edilul şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi.

"În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud de către poliţişti, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului", a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Citeşte şi: Primarul din Sângeorz-Băi, după apariţia noii înregistrări în care îşi umileşte fiica: Înregistrări făcute în studio, comandă politică

Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, nu numai că își umilește fiica, dar a și filmat în timp ce o pedepsește ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului.

În imagini se poate observa cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului. Totodată, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune, scrie antena3.ro.

 "Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata""O să fac exerciții și o să învăț""Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun" sau "Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta", sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Ludovic Orban a criticat, joi, comportamentul primarului din Sângeorz-Băi, precizând că "e un comportament împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ". 

"Evident, că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor şi cu atât mai mult faţă de un copoil. Dezavuez un astfel de comportament. E un comportamnt împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ", a afirmat Orban.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă