Dosar PENAL după după ce membri ai AUR și George Simion au intrat în sediul Primăriei Timişoara

1 săptămână in urmă 18

Dosar penal după scandalul de la Timișoara Dosar penal după scandalul de la Timișoara

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal, vineri, după ce membri ai AUR au intrat în sediul Primăriei Timişoara.

VINERI, 14 IANUARIE 2022, 18:42

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, a fost întocmit un dosar penal pentru violarea sediului profesional, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

George Simion susține că nu a pătruns cu forța în sediul Primăriei din Timișoara, condusă de Dominic Fritz, și că a însoțit un revoluționar care voia să intre în audiență la edil. Declarațiile au fost făcute, în exclusivitate, de liderul AUR, la Raport de Zi, cu Ana Maria Păcuraru.

George Simion a declarat că scandalul din Primăria Tiimșoara nu a fost provocat de el.

„Erau timișoreni care au intrat in primărie. Și nu am folosit deloc violența, că nu era nimeni. Am fost până la etaj și nu ne-a întrebat nimeni nimic. Până am dat de un consilier, am spus că suntem cu un urmaș al revolutiei care de peste trei luni nu a fost primit in audiență”, a relatat liderul AUR, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Întrebat dacă a vorbit cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz, sau cu cineva din Primărie, George Simion a relatat că angajații nu îl plac pe edil, „că îi terorizează. Nu prea le convenea cu dl Robu, dar ăsta nu știe să conducă nici primăria”.

„Nu ne-a cerut nimeni nimic. Nici mască, nici certificat, nimic. (...) Nu ne-a întrebat nimeni nimic. N-am încălcat nicio lege. Am găsit prima ușă închisă, a doua ușă închisă. Poliția locală nu-l respectă pe dl Fritz, așa că a părăst postul. Am găsit a treia usa, unde nu era nimeni. Am intrat. Pe holuri, acolo lumea încuia, că nu-l prea iubesc pe dl Fritz. La etajul unu a venit un domn și ne-a zis să ieșim. Și  am ieșit”, a mai declarat George Simion, vineri, în exclusivitate, la Raport de Zi, cu Ana Maria Păcuraru.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă